ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

 

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Με τον Άρη (μέχρι τις 29.1) και την Αφροδίτη (από 3.1) στους Ιχθύς βρίσκεσαι στο μέσον της επαγγελματικής και κοινωνικής σκηνής. Είσαι δηλαδή στραμμένος/η προς τον κόσμο, πανταχού παρόν/παρούσα, κοινωνικά ενεργός/η, με λίγα λόγια εν δράσει. Η χρονιά αρχίζει με ένταση, με όλες τις μηχανές ανοιχτές, με εσένα να διεκδικείς, να προχωράς, να αρέσεις, να είσαι επιθυμητός/η.

Εδώ μια σημαντική διακοπή για προειδοποίηση: Θυμήσου ότι  ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε απόφυγε σοβαρές συζητήσεις ή αποφάσεις μέχρι να γυρίσει σε ορθή πορεία στις 8.1 (για δύο τρεις μέρες πριν γυρίζει και στον Τοξότη) και για όλο τον υπόλοιπο μήνα στον Αιγόκερω που για σένα συμβολίζει την οικονομική διάσταση που εμπεριέχει και άλλους: δηλαδή τράπεζες, εφορία, κοινά οικονομικά με το/η σύντροφο, λογαριασμούς, συνεταιρισμούς κλπ. Άρα το θέμα «μου χρωστάς», «σου χρωστάω» έρχεται στην επιφάνεια ενώ φαίνεται ότι μπορεί να υπάρξει κι ένα αγκάθι στο κοινό συντροφικό ταμείο.

Με ενεργοποιημένους λοιπόν τους Ιχθύς φαίνεται ότι είναι μια περίοδος κρίσιμη και σημαντική για την επαγγελματική σου ζωή. Αν συμπεριλάβουμε και τη διέλευση του Κρόνου στον Τοξότη σημαίνει ότι βρίσκεσαι πιθανόν σε ένα σταυροδρόμι που με πράξεις, γεγονότα, ή επανεκκίνηση μπαίνεις σε μια νέα επαγγελματική φάση. Δεν είναι ανέμελη περίοδος, έχει πίεση, κούραση, δύσκολες αποφάσεις πιθανόν και διαπιστώσεις ή συνειδητοποιήσεις ως προς το που βρίσκεσαι εργασιακά και προς τα πού πάει το πράγμα. Ευτυχώς η Αφροδίτη σου προσθέτει μια γοητευτική αύρα ακόμα κι αν μέσα σου είσαι αγχωμένος/η ή αγωνιάς. Ε ναι και οι κοινωνικές προσκλήσεις είναι πιο πολλές.  Και ναι, είσαι δημοφιλής.

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!