ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

 

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

O Ερμής ανάδρομος. Μέχρι τις 8.1. Η γνωστή γκάμα του ανάδρομου: ασυνεννοησία, καθυστερήσεις, αναβολές, εκνευρισμοί, βήμα σημειωτόν, εκκρεμότητες που επανέρχονται και παρελθόν που επιστρέφει είτε ως σκέψεις είτε ως επανόρθωση είτε ως λύση και αποκατάσταση ή για να τελειώσει. Από τις 12.1-7.2 που θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σε ευθεία πορεία η οικογενειακή πραγματικότητα σε απασχολεί πιθανόν ως πρόβλημα, ή το σπίτι χρειάζεται την προσοχή σου, ή υπάρχει έντονη κινητικότητα στην επαγγελματική σου ζωή με έξτρα τρέξιμο, φόρτο, ή με απώτερο στόχο κάποιες αλλαγές ή εξελίξεις.

Με τον Άρη στους Ιχθύς (μέχρι τις 29.1) και την Αφροδίτη (από 3.1) επίσης στους Ιχθύς ενεργοποιείται ο τομέας που αφορά την εργασιακή σου ζωή, την υγεία και το σώμα σου, τη ρουτίνα με τις υποχρεώσεις της καθώς και τις σχέσεις με τους ανθρώπους που απαρτίζουν την καθημερινότητά σου.

Εργασία και καθημερινότητά λοιπόν ο Ιανουάριος. Άλλοτε η καθημερινότητα θα κυλάει άνετα και όλα θα είναι στη θέση τους και άλλοτε οι συνάδελφοι, η δουλειά, ο πελάτης, οι δικοί σου κοντινοί άνθρωποι θα σε εκνευρίζουν, θα σε απογοητεύουν, θα σε βγάζουν από τα ρούχα σου.  Είτε έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια είτε αισθάνεσαι περιορισμένος/η είτε δουλεύεις χωρίς αντίκρισμα ο μόνος τρόπος να βρεις το κέφι σου είναι να στρέψεις την προσοχή σου σε κάτι που σε ενθουσιάσει και θα σε κινητοποιήσει. Τι θα μπορούσε να είναι; Οτιδήποτε. Όσο για το θέμα των σχέσεων δεν είναι μειονέκτημα να μιλάς για τις επιθυμίες σου. Στο κάτω κάτω όταν ρωτάς περιμένεις απάντηση. Κι όταν την πάρεις ξέρεις αν χρειάζεται να περιμένεις, ή χρειάζεται να πας πάρα κάτω.

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!