ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

 

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ο Άρης συνεχίζει τη διέλευσή του στους Ιχθύς (μέχρι τις 29.1) ενώ από τις 3.1 και η Αφροδίτη θα βρίσκεται για όλο το μήνα στους Ιχθύς. Καλό νέο; Βεβαιότατα. Δύο σημαντικοί προσωπικοί πλανήτες σε ένα φιλικό σου ζώδιο που σε βοηθάει να εκφραστείς ενεργητικά, με άνεση, με ευστοχία, με αυτοπεποίθηση. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα έχεις τη δυνατότητα να τρέξεις επαγγελματικά θέματα που σε ενδιαφέρουν (ή για να ψάξεις δουλειά, να στείλεις βιογραφικά, ή να πας σε συνεντεύξεις). Επίσης, να ασχοληθείς εποικοδομητικά με σπουδές, εργασίες ή πρότζεκτ. Να μετακινηθείς, μετακομίσεις, ταξιδέψεις, ή να σκεφτείς το ενδεχόμενο και να το διοργανώσεις. Ακόμα, να δεις φίλους, γνωστούς, ή να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που σε νοιάζουν, ή έχεις επιθυμήσει. Ευνοείται οποιοδήποτε είδος επικοινωνίας για δουλειά- ίντερνετ, εγκαίνια, ξεκινήματα.

 Επίσης μπορεί να είναι ένας μήνας αναβάθμισης των σχέσεών σου, ανανέωσης, σοβαρών συζητήσεων, χρήσιμων διασυνδέσεων, επαφών. Μπορείς να ρίξεις γέφυρα με ανθρώπους που για οποιοδήποτε λόγο έχεις ψυχρανθεί, ή απομακρυνθεί και θέλεις να λήξει η εποχή του πάγου.

Με δύο λόγια είναι εποχή  επικοινωνίας. Μέσα στους ανθρώπους, με τους ανθρώπους. Α ναι: Η φόρα προς τα έξω καλύτερα να ξεκινήσει μετά τις 8.1 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία.   

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!