ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

 

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ο Ιανουάριος έχει σχέσεις και σχέσεις και άλλες σχέσεις. Ο Άρης ήδη στους Ιχθύς και η Αφροδίτη  από 3.1 επίσης στους Ιχθύς τονίζουν και κάνουν θέμα τη σχέση ή τις σχέσεις που σε νοιάζουν, επηρεάζουν, ή είναι σημαντικές. Αυτό σημαίνει ότι η συντροφική σχέση αν υπάρχει έρχεται στο προσκήνιο ή μια επαγγελματική σχέση χρειάζεται την προσοχή σου. Μπορεί να είναι μια εποχή σημαντικών εξελίξεων, ή έντασης και αντιθέσεων. Χρειάζεται να ενεργοποιηθείς και να προσπαθήσεις να κάνεις ένα βήμα μπροστά σταθεροποιώντας μια σχέση ή μια συνεργασία. Επίσης αν είσαι μόνος/η η επιθυμία για συντροφικότητα αυξάνεται- θέλεις και αναζητάς το μαζί οπότε είναι μια εποχή εξωστρέφειας κατά την οποία μπορείς να είσαι δεκτικός/η στις νέες συναντήσεις ή γνωριμίες όπου όλα είναι ανοιχτά και παίζονται.

Έχε υπόψη σου ότι ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει κρίση σε μια σχέση που παραπαίει ή προβλήματα σε μια συνεργασία που δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Μπορεί να φέρει στην επιφάνεια με οποιαδήποτε αιτία γκρίνια, παράπονα, θυμό και απογοήτευση. Ευτυχώς η Αφροδίτη αυξάνει την κατανόηση, τη διάθεση για συμβιβασμό και απεχθάνεται τις διαφορές και τις αντιθέσεις- η Αφροδίτη γεφυρώνει.

Υ.Γ. Προσοχή στο ανάδρομο διάστημα του κυβερνήτη σου Ερμή μέχρι τις 8.1 και θυμήσου ότι ο Ερμής στον Αιγόκερω σε ευθεία πορεία από 12.1-7.2 δίνει προβάδισμα στη δημιουργικότητα, τον έρωτα, τη διασκέδαση και τα σχέδια για το μέλλον.

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!