ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 21/11)

 

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Αν δεν ήταν ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 8.1 να βάζει τρικλοποδιές στην επικοινωνία, ή να σε ξαφνιάζει με την έλλειψη συνεννόησης ή με «άλλα σου λέω άλλα μου απαντάς κι άλλα εννοούμε και οι δύο» ο Ιανουάριος θα ήταν ολόκληρος ένας ευνοϊκός μήνας. Έτσι χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τις 8.1 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ώστε να απολαύσεις τον Άρη στους Ιχθύς αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς από 3.1 που ανεβάζουν τη διάθεσή σου, το έξω ντέρτια και καημοί, την όρεξη να ζήσεις τη ζωή από την ρόδινη πλευρά της.

Τι κι αν έχεις απογοητευθεί ερωτικά, τι κι αν υπάρχουν άνθρωποι που σε πρόδωσαν ή δεν ήταν αντάξιοι της εμπιστοσύνης σου. Ο έρωτας ήταν είναι και θα είναι πάντα η προσωπική σου Ντίσνειλαντ ακόμα κι αν έχεις ανέβει περισσότερες φορές από ό,τι θα ήθελες στο τρενάκι του τρόμου. Ναι, μερικές φορές οι φαντασιώσεις σου σε έχουν στείλει σε αταίριαστες σχέσεις, άρα ξέρεις πόσο επώδυνα μπορούν να γίνουν τα όνειρα. Εάν παρόλα αυτά  δεν υπήρχαν οι ψευδαισθήσεις δεν θα υπήρχαν ούτε ερωτικά τραγούδια, ούτε πάθη, ούτε γεύματα με κεριά, ούτε οι στιγμές έκστασης που σου δίνει το «για πάντα».

Οι Ιχθύες για σένα συμβολίζουν την ερωτική επιθυμία, τη χαρά της ζωής, την αυτοπεποίθηση που δημιουργεί μια δουλειά ή κάτι που σε εκφράζει. Μπορείς να αφεθείς, να σκεφτείς εν πάση περιπτώσει το ενδεχόμενο μιας ερωτικής ιστορίας. Ή να ζωντανέψεις μια σχέση που θέλει ένα καυτό φιλί για να συνέλθει. Ή να δημιουργήσεις κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις υπερηφάνεια ή χαρά.

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!