ΤΑΥΡΟΣ

(20/4 – 20/5)

 

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 8.1. Και μετά σε ευθεία πορεία στον Αιγόκερω από τις 12.1-7.2. Ο Αιγόκερως για σένα εκφράζει την επικοινωνία σε όλες τις μορφές της, τις σπουδές, τις μετακινήσεις, τις ιδέες, τους στόχους και τη σκέψη, τις αντιλήψεις και την προσωπική σου οπτική γωνία. Άρα κατά την περίοδο του ανάδρομου η επικοινωνία χωλαίνει οπότε όχι διακηρύξεις, αποφάσεις, φανατισμό, απολυτότητα στις απόψεις- ούτε ξεκινήματα, συμφωνίες, ή σοβαρές συζητήσεις που μπορούν να σε δεσμεύσουν μακροπρόθεσμα. Μετά τον ανάδρομο έχεις την ευχέρεια να τρέξεις επαγγελματικές υποθέσεις σου, να συζητήσεις με ακρίβεια και αποτέλεσμα, να μετακινηθείς/μετακομίσεις άνετα, να ξεκινήσεις χωρίς φόβο.

Την ατμόσφαιρα του μήνα συμπληρώνουν Άρης και Αφροδίτη στους Ιχθύς. Είναι καλή εποχή για να ανανεώσεις σχέσεις, να ξαναπάρει πάνω της η συντροφική ζωή αν υπάρχει, ή να το ρίξεις λίγο έξω αν δεν υπάρχει. Φίλοι, φιλίες, παρέες, συναντήσεις και γνωριμίες βρίσκονται στο μενού.

Εντάξει ακόμα και με τους κολλητούς μας παρεξηγιόμαστε, ψυχραινόμαστε, κάνουμε μούτρα, απογοητευόμαστε, κάποιοι χάνονται στο δρόμο, κάποιοι επιστρέφουν, με ένα δύο συνεχίζουμε. Το στοίχημα αυτού του μήνα είναι να ξεκαθαρίσεις τη σχέση σου με φίλους, συμμάχους, κοινωνικά γνωστούς, επαγγελματικούς συνεργάτες, ή ακόμα και με τον ερωτικό παρτενέρ ανοίγοντας χωρίς φόβο και πάθος όλα τα χαρτιά σου στο τραπέζι. Α κι επίσης να κάνεις όνειρα, να δρομολογήσεις το μέλλον σου, να ψιθυρίσεις ευχές και να γελάσεις μέσα από την καρδιά σου ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε.

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!