ΤΟΞΟΤΗΣ

(22/11 – 21/12)

 

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ο επιφυλακτικός, αυστηρός, γκρίζος Κρόνος που συνεχίζει τη διέλευσή του εδώ στο ζώδιο της αισιοδοξίας, των ανοιχτών οριζόντων, του μέλλοντος και των απάτητων κορυφών αποτελεί μια  τρομερή πρόκληση για τους Τοξότες. Να προσπαθείς να βάλεις χαλινάρι σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Γίνεται; Από ότι φαίνεται γίνεται. Όμως είσαι Τοξότης και έχεις το ταλέντο να αντιμετωπίζεις και τη δυσκολότερη εμπειρία σαν μεταμφιεσμένη ευλογία χωρίς να έχει σημασία πόσο μεταμφιεσμένη μπορεί να είναι.

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου, οι πλανήτες στους Ιχθύς (ο Άρης μέχρι τις 29.1 και η Αφροδίτη από 3.1), η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω και για περίπου τρεις μέρες στο ζώδιό σου μέχρι τις 8.1 αποτελούν δοκιμασίες και προκλήσεις που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις. Οι προσδοκίες σου είναι υψηλές και τρομερά χαμηλές την ίδια στιγμή. Περιμένεις, ελπίζεις, προσεύχεσαι και προσπαθείς να δημιουργήσεις την τέλεια σταθερότητα όπου ούτε ένα φυλλαράκι δεν ξεχωρίζει από το γκαζόν επειδή απαιτείς τελειότητα και την ίδια στιγμή περιμένεις ένα τσουνάμι να πλημμυρίσει το όνειρο της ευτυχίας.

Από την μια η οικονομική ανασφάλεια χτυπάει κόκκινα, από την άλλη προσπαθείς να τιθασεύσεις τις σκοτεινές σκέψεις για το παρόν και το μέλλον σου- η δουλειά που βρίσκεται στην κόψη, οι σχέσεις που σε κουράζουν, οι υποχρεώσεις που σε φέρνουν στα όριά σου. Είναι μέρες που δεν έχεις όρεξη να πεις καλημέρα  ούτε στον εαυτό σου στον καθρέφτη. Κι όμως βγαίνεις εκεί έξω χαμογελαστός/η, ευδιάθετο/η  προσπαθώντας δείξεις ότι είσαι παρόν/παρούσα και ότι θα τα καταφέρεις. Και ξέρεις κάτι: τα καταφέρνεις.

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!