Αφροδίτη στον Σκορπιό

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ 

(από 7 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου)

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό επικεντρώνεται στις σχέσεις που δημιουργούν ένταση, έντονα αισθήματα, διαθέτουν βάθος και δεν έχουν τίποτα επιφανειακό. Οι σχέσεις για να λειτουργήσουν με την Αφροδίτη στον Σκορπιό χρειάζεται να διαθέτουν οικειότητα, να είσαι σε αυτές ψυχή τε και σώματι, να είναι όλα ή τίποτα. Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό οι ερωτικές και συντροφικές σχέσεις έχουν τη δυνατότητα να μας βάλλουν στο τρενάκι του τρόμου-με ζήλια, κτητικότητα, θυμό, απωθημένα, σύγκρουση για το ποιος έχει το πάνω χέρι, ανταγωνισμό ή και φόβους- είτε να μας βάλλουν στο τρενάκι της έκστασης που έχει εμπιστοσύνη, δυνατά αισθήματα, εμπιστοσύνη, σεξουαλική ευχαρίστηση, ανανέωση, ενέργεια, δυναμισμό.

Βεβαίως η Αφροδίτη στον Σκορπιό τεστάρει τους ερωτευμένους, τους συντρόφους ή ακόμα και τις οικονομικές συνεργασίες.

Με λίγα λόγια οι σχέσεις που μας ενδιαφέρουν και μας επηρεάζουν,οι αξίες, η αυτοεκτίμησή μας, τα οικονομικά και οι αλήθειες μας (όσο οδυνηρές κι αν είναι) γίνονται εξαιρετικά σημαντικές στο διάστημα αυτής της διέλευσης, εξετάζονται εξονυχιστικά, μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε προκαλεί να συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά ΘΕΛΕΙΣ, ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ, ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Και τι πραγματικά ΘΕΛΕΙ ο άλλος που σε ενδιαφέρει. 

 

Γενέθλια Αφροδίτη στον Σκορπιό

Οι γυναίκες με αυτή την Αφροδίτη διαθέτουν έντονο μαγνητισμό που οι άντρες μπορούν να αισθανθούν αμέσως και  απολαμβάνουν αυτή τους την επίδραση. Αλλά το να είναι ελκυστικές δεν τους είναι αρκετό- θέλουν να είναι επιθυμητές. Διαθέτουν έντονη σεξουαλική αυτοπεποίθηση. Θέλουν δράση, όχι μόνο μεγάλα λόγια. Οι σχέσεις είναι ζήτημα εμπιστοσύνης. Η επικοινωνία που τις θρέφει αισθηματικά είναι εξωλεκτική και στηρίζεται στην ανταλλαγή παθιασμένων συναισθημάτων. Έχουν εμμονή με τον έρωτα και το σεξ κι αυτό σημαίνει ότι μπορούν να δεθούν σεξουαλικά και να είναι ερωτευμένες. Πολλές φορές  πειραματίζονται σεξουαλικά- τίποτα δεν απαγορεύεται μεταξύ δύο συναινούντων ενήλικων στο σεξ.

Οι άντρες συνήθως εκπέμπουν ένα αέρα δύναμης, μυστηρίου και σεξουαλικότητας.  Απαιτούν ολοκληρωτική δέσμευση από τη σύντροφο και την τσεκάρουν κάθε τόσο.  Αξιώνουν ολοκληρωτική προσοχή και χρειάζονται μια αγάπη που είναι εκδηλωτική.  Αυτός ο τύπος άντρα έλκεται από γυναίκες που αποπνέουν ένταση, βάθος, ζωτικότητα και ερωτική δύναμη- που όσο περισσότερο κρύβεται τόσο το καλύτερο- αντίθετα με την εξωστρεφή και ορατή γοητεία που αναζητούν οι πύρινες Αφροδίτες. Υπάρχει η επιθυμία να κυριαρχούν, είναι κτητικοί και γίνονται επιθετικοί όταν δεν παίρνουν αυτό που θέλουν.  

ΣΧΟΛΙΑ