Εβδομαδιαίες Προβλέψεις (23/12-1/1)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

+Στη μέση της σκηνής (από 25.12) μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε ένα έργο που μπορεί να έχει επιτυχία. Με λίγα λόγια είσαι δημοφιλής, σε καλούν ως κάποιον/α που αξίζει, που κάνει γκελ, που τα λέει, που εμπνέει. Ναι στην εξωστρέφεια, στις προσκλήσεις που σου γίνονται, στην ευκαιρία να γνωρίσεις ή να καλλιεργήσεις χρήσιμες ή διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

-Όπου υπάρχουν ραγισματιές στις προσωπικές και κυρίως συντροφικές σου σχέσεις, (αλλά σε άλλο επίπεδο και σημασία και στις οικονομικές δοσοληψίες) πιθανόν να βαθαίνουν αυτή την περίοδο που  χρειάζεσαι έντονα αισθήματα, ικανοποιητικό σεξ και οι επιθυμίες σου μεγαλώνουν σε ουρανοξύστες. Προσοχή στις απαιτήσεις σου.

 

Tαύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

+Ταξίδι, συναντήσεις με αγαπημένους, κοινωνικοποίηση. Αν δεν θέλεις να βγεις έξω άνοιξε το σπίτι σου και προσκάλεσε αυτούς που θέλεις να δεις. Μην αφήνεις την διάθεσή σου για κόσμο να ναυαγήσει μπροστά σε μια τηλεόραση. Η περίοδος και κυρίως μετά τις 25.12 σε θέλει ανάμεσα σε ανθρώπους, σε κίνηση, να επικοινωνείς, να συνδέεσαι.

-Η διέλευση του Άρη στον Σκορπιό εγείρει ζητήματα επιβολής, εξουσίας, ποιός έχει το πάνω χέρι στη σχέση, ποιός δίνει και τι σε αυτήν, ποιές υποχωρήσεις έχουν γίνει προς χάρη της διατήρησής της. Αντιθέσεις που κρυβόντουσαν κάτω από το χαλί, εργασιακά προβλήματα που αναβάλλονταν, δυσαρέσκειες και συγκρούσεις που αντιμετώπιζες με ευελιξία τώρα πλέουν πια ανοιχτά στην επιφάνεια.

 

 Δίδυμοι (21 Μαΐου-21 Ιουνίου)

+Εντάξει είναι υπερβολή να πει κάποιος ότι θα κόψεις τη κορδέλα στο Α΄ Φεστιβάλ Ερωτικού κινηματογράφου αλλά δεν χάνεις τίποτα να προσπαθήσεις να διεκδικήσεις ό,τι επιθυμείς- ερωτικά μιλώντας καταρχάς και μετά οικονομικά και συναισθηματικά. Με άλλα λόγια η οικειότητα, η συντροφικότητα και η οικονομική σου ευημερία αναζητούν τις πρωτοβουλίες σου ώστε να ευοδωθούν. Μίλα, άκουσε, διαπραγματεύσου.

-Εκτός από λάμψη στον κόσμο, ευχάριστες συναναστροφές με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, κουτσομπολιό και κινητικότητα υπάρχει και το χαμαλίκι της πρακτικής ζωής. Συμβιβάσου με αυτή την πλευρά της ζωής, δούλεψε αγόγγυστα (λέμε τώρα), μην πέφτεις με μανία στα γλυκά και το αλκοόλ και μην μισείς πάρα πολύ το αφεντικό ή τους συνεργάτες που πιθανόν προσπαθούν να σου βάλλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι.

 

Καρκίνος (22 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

+Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 25.12 σε στρέφει απαλά στις διαπροσωπικές σχέσεις. Είτε μόνος/η είτε με κάποιο/α δίπλα σου όσο ανεξάρτητος/η κι αν δηλώνεις τώρα αυξάνεται η επιθυμία να δεθείς με κάποιον/α, ή να αφήσεις τη ζωή σου να την κατευθύνει κάποιος άλλος- δεν είναι τόσο τρομακτική απόφαση. Μάλλον δελεαστική ακούγεται. Ο Άρης επίσης στον Σκορπιό σου θυμίζει ότι ο έρωτας όταν είναι αμοιβαίος είναι συγκλονιστικός κι ότι η ζωή μπορεί να είναι διασκεδαστική και υποσχόμενη όταν είσαι ανοιχτός/η στην έκπληξη.

-Όταν  η επικοινωνία είναι μονόπλευρη, όταν δηλαδή πηγαίνεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων (επαγγελματικών ή ερωτικών) με τσαμπουκά για να περάσεις αποκλειστικά τις δικές σου απόψεις να θυμάσαι ότι ο οποιοσδήποτε Άλλος μπορεί να σε μπουγελώσει με ένα ΟΧΙ.

 

 Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

+Φυσικά κι έχεις ανάγκη από εγκάρδιες σχέσεις. Από έντονες συναισθηματικά σχέσεις. Μπορείς να τις έχεις αν δεν τις απαιτείς και κυρίως αν δεν τρέμεις κάθε φορά που ο άλλος αφαιρείται και σε ξεχνάει για λίγο. Επίσης εποχή για εκδρομή, για ξενύχτια, για διασκέδαση, για ενδιαφέρουσες συναντήσεις. ( Η δουλειά καλά; Ναι. Και η καθημερινότητα; Ναι. Προσοχή στις διατροφικές υπερβολές).

-Ενώ μπορεί να αισθάνεσαι ότι το σπίτι είναι το κάστρο σου και νιώθεις ασφάλεια  μέσα στην οικογένεια ταυτόχρονα προσπαθείς να  αποδείξεις με εκρήξεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους μέσα κι έξω από αυτό πόσο ανεξάρτητος/η και αυτάρκης είσαι σε μια προσπάθεια να αποφύγεις τις ευθύνες που σου αναλογούν.

 

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτέμβριος)

 +Ο συνδυασμός Άρη στον Σκορπιό και Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 25.12 εντείνει την επιθυμία για επικοινωνία, συναντήσεις, κινητικότητα.  Αν θέλεις μόνο πλήξη δεν πρόκειται να αισθανθείς. Ίσως να μην προλαβαίνεις να κάνεις το γύρο του κόσμου, αλλά μπορείς άνετα να στέλνεις sms στο κινητό, να κλείνεις ραντεβού στο σταθερό, να συνομιλείς μέσω skype, να βλέπεις σειρές  ενώ την ίδια στιγμή μπορείς να βρίσκεσαι σε τρεις διαφορετικές συναντήσεις- μία επαγγελματική, μία ερωτική και σε μία με φίλους.

-Μην αφήσεις περίεργες και δυσάρεστες σκέψεις να χαλάσουν τη διάθεσή σου γιατί αφενός δεν ισχύουν κι αν ισχύουν μπορείς να τις διαψεύσεις ή να τις συζητήσεις με διαλλακτικότητα και καλή πρόθεση. Μπορείς να πείσεις και να πειστείς.

 

 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου)

+Ο Έρμής σε σπρώχνει να φύγεις για κάπου που θα περάσεις ωραία, σε μια εκδρομή, σε ένα ταξίδι , να βρεθείς ανάμεσα σε φίλους που θα περάσεις καλά ή να πας σε σπίτια που σε έχουν καλέσει και η Αφροδίτη σου λέει ότι η οικογένεια, ή αυτός/η που αγαπάς αποτελούν συναισθηματικό αντίδοτο που επιθυμείς και λαχταράς. Άρα είτε βγεις έξω με άλλους είτε καλέσεις άλλους στο σπίτι σου είτε είστε οι δύο σας η ουσία είναι να αισθανθείς ασφαλής, συναισθηματικά καλυμμένος/η σε ένα προστατευμένος περιβάλλον.

-Κάθε οικονομική δοσοληψία είναι ιδιαίτερα εύθραυστη οπότε ούτε δάνεια, ούτε οικονομικές συμφωνίες, ούτε εργασιακές αλλαγές, ούτε σημαντικές αγορές, ούτε δάνεια από σένα προς άλλους είναι προς το συμφέρον σου. Και η τσέπη αποκτάει τρύπα.

 

 Σκορπιός (24 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

+Η εποχή με τον Άρη στο ζώδιό μας είναι εποχή έντονης κινητικότητας, κυρίως επαγγελματικής, αλλά και στην/ή στις σχέσεις μπορεί  να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις- να γνωρίσεις, να σταθεροποιήσεις, να ανανεώσεις.  Ο Άρης αναζωογονεί , δίνει ενέργεια και πιέζει για ανάληψη πρωτοβουλιών που βοηθάνε τους στόχους σου. Έχε ωστόσο υπόψη σου ότι η έντονη ενέργεια του Άρη μπορεί να ξεφύγει σε συγκρούσεις, αντιθέσεις και αποφάσεις εν θερμώ- ΜΗΝ.

-Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη. Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη. Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη. Μην ξεκινάς μια μάχη όταν ξέρεις ότι δεν θα την νικήσεις.

 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

+Ο Ερμής εδώ στον Τοξότη σού προσφέρει εξωστρέφεια. Είναι εκπληκτικό πως γεμίζοντας το χρόνο σου με δουλειές, ραντεβού, μητιγκ, επαγγελματική τρεχάλα, τηλέφωνα, σπουδές, μετακινήσεις, αλλαγές χώρου και δοσοληψίες με καινούργιους ανθρώπους μπορούν να  ροκανίσουν όλες τις αβεβαιότητες και τα άγχη σου. Η κινητικότητα, η επικοινωνία, οι επαφές με τους άλλους, οι έξοδοι, οι μετακινήσεις, οι βόλτες, οι παρέες, η διασκέδαση γίνονται μια ιερή πηγή άνεσης και ασφάλειας

-Με τον Άρη  στον Σκορπιό πίσω δηλαδή από την πλάτη σου και σε δύσκολη θέση πιθανόν δεν μπορείς να  καταπραύνεις το άγχος, την αγωνία, το θυμό και την αβεβαιότητα  που αισθάνεσαι επειδή πιθανόν κάποιοι φίλοι, σύμμαχοι, συνεργάτες, ή ανώτεροι, ή ένας άνθρωπος που θεωρείς δικό σου και με τον οποίο είσαι συναισθηματικά δεμένος/η είναι πολύ απασχολημένοι με προτεραιότητες που δεν σε περιλαμβάνουν- είναι μια προσωρινή κατάσταση.

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

 +Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου (από 25.12) τα βλέμματα σταματάνε πάνω σου μερικά δευτερόλεπτα παρά πάνω, η αυτοπεποίθηση μεγαλώνει, οι προσκλήσεις για εξόδους ή σε άλλα σπίτια αυξάνονται, η καρδιά επιθυμεί να συνδεθεί με μια άλλη καρδιά, η διάθεση να φλερτάρεις μεγαλώνει όπως και η ανταπόκριση των άλλων, θέλεις να περάσεις καλά με ό,τι σημαίνει καλά για σένα. Ως εκπρόσωπος ενός από τα πιο γοητευτικά ζώδια η δημόσια εμφάνισή σου δεν περνάει απαρατήρητη και ιδιωτικά μπορείς να είσαι όσο καυτός/η αντέχεις και αντέχουν.

– Και ο Κρόνος είναι εδώ. Παρόλο που κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Αφροδίτης στο ζώδιό σου ίσως διαπιστώσεις ότι κάθε τόσο  βρίσκεται κάποιος/α  για να σου τονώσει το ηθικό  και για να σε υποστηρίξει όταν βρίσκεσαι στις μαύρες σου, όπως και για να σε ενθαρρύνει όταν διστάζεις να αρπάξεις την ευκαιρία που περνάει από  μπροστά σου εν τούτοις από δω και πέρα  δεν είσαι διατεθειμένος/η να προσφέρεις σε κανένα τους το κεφάλι σου for free. Απο την άλλη πλευρά η δουλειά και οι σχέσεις απειλούν να σου πάρουν το κεφάλι.

 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

+Πολλοί  Υδροχόοι  μπορεί να ανακοινώσουν συγκινημένοι την επισημοποίηση μιας σχέσης τους όπως είναι πιθανόν  πιθανό να ανακοινώσεις ότι φεύγεις από το σπίτι για να ανοιχτείς στον μεγάλο κόσμο, ότι μετακομίζεις, ότι ερωτεύθηκες, ή ότι θα αναζητήσεις την τύχη σου σε άλλη χώρα. Ναι όλα αυτά είναι ενδεχόμενα. Η ουσία της περιόδου είναι ότι μπορείς να στρέψεις τη ζωή σου προς τα εκεί που θέλεις- όχι  ωστόσο εύκολα, άκοπα ή χωρίς αντιδράσεις. Ό,τι κι αν συμβαίνει πάντως αυτή την περίοδο είσαι ορατός/η. Σε βλέπουν όλοι όσοι σε ενδιαφέρουν οπότε κανόνισε την πορεία σου.

– Χμμ… Μπορείς να σου δοθεί η  ευκαιρία να ζήσεις τις φαντασιώσεις σου στη Σήραγγα του Έρωτα, μπορεί όμως επίσης εύκολα αυτές οι φαντασιώσεις να σε οδηγήσουν σε μια βόλτα με το τραινάκι του Τρόμου.

 

 Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

+Οι φίλοι σου αποτελούν την προσωπική σου Ντίσνειλαντ. Είναι φίλοι ζωής, καρδιάς, εκεί όταν τους χρειάζεσαι, στη διασκέδαση και στα βάσανα. Έτσι τουλάχιστον θάθελες να είναι και τώρα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά τους, να απολαύσεις την παρέα τους και τα αισθήματά τους. Είναι μια περίοδος που ευνοείς τις φιλίες, τις συνεργασίες, τις καινούργιες γνωριμίες, που ελαφρώνει τις ερωτικές σχέσεις, που λειαίνει τις διαφορές, που ανοίγει πόρτες για το μέλλον μέσα από συζητήσεις και καλόπιστες συνεργασίες.

-Μπορείς να επέμβεις στο πεπρωμένο σου δίνοντάς του την κατεύθυνση που θέλεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις ωστόσο είναι η έκρηξη του φανατισμού και η αίσθηση ότι έχεις στα πάντα δίκιο και μόνο εσύ κατέχεις την αλήθεια που μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα μια πόρτα που κλείνει απότομα.

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ