Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26.2-5.3

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Εβδομάδα 26.2-5.3

 

Κριός (21 Μαρτίου  – 19 Απριλίου)

 Καταρχάς  υπάρχουν οι Κριοί- οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο- που με τον Κρόνο στον Αιγόκερω έχουν μπει σε μια σημαντική και κομβική περίοδο της ζωής τους παλεύοντας για τα επαγγελματικά τους κι αντιμετωπίζοντας  εργασιακές δυσκολίες που τους πιέζουν να σταθεροποιηθούν αναλαμβάνοντας νέες ευθύνες, να εξελιχθούν και να παλέψουν για τη θέση τους ή είναι αντιμέτωποι με σχέσεις που χρειάζεται να μετασχηματιστούν ή να τελειώσουν. Κι αυτοί όπως και οι υπόλοιποι Κριοί με τον Άρη στον Τοξότη έχουν τη δυνατότητα να ελιχθούν, να επικοινωνήσουν με σχετική άνεση, να τρέξουν σε επαγγελματικά ραντεβού, να διερευνήσουν τις πιθανότητες εργασιακής αλλαγής, να μετακομίσουν ή να μετακινηθούν. Η  επιτυχία σου, ή απλούστερα η ψυχική σου υγεία αυτή την εποχή  εξαρτάται από τη σιγουριά, τη δυναμικότητα και την πειστικότητα με την οποία υπερασπίζεις και δρομολογείς τις απόψεις και τους στόχους σου. Πρακτικά: οι σχέσεις σου θέλουν απόσταση και ψυχραιμία. Οι απόψεις σου είναι υπέροχες μέχρι του σημείου να μην τις επιβάλλεις στους άλλους. Και. Αν έχεις κάτι να πουλήσεις, να επιδείξεις, να τρέξεις, να πραγματοποιήσεις μπορείς. Αν θέλεις συμμάχους αναζήτησέ τους. Αν θέλεις στήριξη την έχεις. Υ.Γ. Ναι όσο υπάρχουν πλανήτες στους Ιχθύς- Ερμής και Αφροδίτη αυτή την περίοδο- η τάση σου είναι να ονειρεύεσαι ταξίδια και να φαντασιώνεις υπέροχους έρωτες που δεν υπάρχουν ενώ είσαι έτοιμος/η να πιστέψεις ό,τι κάθε τι που λάμπει είναι χρυσός- ΔΕΝ.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Δίπλα στο άγχος ότι θα έρθει άλλος ένας λογαριασμός, η στιγμή να πληρώσεις το δάνειο ή τη δόση στην τράπεζα, ότι καθυστερεί ο μισθός σου, στις οικονομικές υποχρεώσεις που σου δίνουν ώρες αγρύπνιας, ή οι ενοχλητικές σκέψεις «πως θα τα βγάλω πέρα οικονομικά;» προστίθενται έντονες συναισθηματικές ανάγκες: αν δεν με αγαπάει πως μπορούμε να συνεχίσουμε; Τελικά το μαζί μετά από χρόνια σημαίνει συνήθεια, επανάληψη, βάλτο; Κι εσύ που θέλεις, που επιθυμείς, που λαχταράς; Είτε σε πολύχρονη σχέση, σε νέα σχέση, ή αναζητώντας μια σχέση η ουσία είναι ότι αναζητάς ένταση, πάθος, γερά αισθήματα, ζωντάνια και σεξ που αν υπάρχουν έστω και σε μικρές δόσεις σού δημιουργούν ικανοποίηση και πληρότητα αλλά αν δεν υπάρχουν δυσφορία, θυμό και σπασμωδικές αντιδράσεις που σε αφήνουν έκπληκτο/η και σένα τον/την ίδιο/α.  Με πλανήτες για λίγο ακόμα στους Ιχθύς υπάρχουν φίλοι που σου δίνουν υποστήριξη, καλή διάθεση και ευχαριστιέσαι τις εξόδους και τις επαφές μαζί τους, Καταλαβαίνεις επίσης ότι ο πάγος μεταξύ ανθρώπων που έχουν ψυχρανθεί λιώνει πιο γρήγορα από όσο φαντάζεσαι, ότι η δημιουργικότητα μπορεί να αναφέρεται και σε ένα παιδί και ότι οι σκέψεις που κάνεις για ένα ερωτικό Βατερλό μπορεί να είναι παιχνίδια του μυαλού που σε εμποδίζουν να χαρείς τις στιγμές της ξενοιασιάς που έχεις ανάγκη. Και κάτι τελευταίο: Μήπως χρειάζεται να αντιμετωπίσω τον έρωτα σαν να τον ανακαλύπτεις πρώτη φορά; .

 Δίδυμοι (21 Μαΐου  – 21 Ιουνίου)

Με τον Άρη στον Τοξότη μέχρι τα μέσα Μαρτίου, (σε ένα τομέα δράσης εδώ και μερικές εβδομάδες που περιλαμβάνουν κι ένα κομμάτι του Μαρτίου) οι σχέσεις που σε ενδιαφέρουν επαγγελματικές, συντροφικές και προσωπικές, ή μία σχέση σε πιέζει να αποφασίσεις αν θα την αλλάξεις, αν θα την προσαρμόσεις σε μια καινούργια πραγματικότητα, ή αν μέσα από μία κρίση θα την συνεχίσεις ή θα την τερματίσεις. Μερικά πράγματα δεν αναβάλλονται, ούτε περιμένουν: χρειάζεται να γίνουν τώρα: αν είσαι συναισθηματικά  μόνος/η  μπορεί κάποιος/α να μπει στη ζωή σου με φόρα κι αν είσαι τυχερός/η να μείνει. Αν δεν είσαι μόνος/η νιώθεις πόσο αδύνατη είναι μερικές φορές η συνεννόηση  με ένα άνθρωπο που ενώ νομίζεις ότι ξέρεις, αποδεικνύεται άγνωστος. Αν μεταφέρεις τώρα το στόρι στα επαγγελματικά κάποιος που υπολογίζεις και σε επηρεάζει σού τη σπάει φοβερά, ή οι επαγγελματικές σου σχέσεις τίθενται επί τάπητος του τύπου «ποιος/α  είσαι -ποιος/α είμαι» και τι προσφέρουμε ο ένας στον άλλο. Ας ελπίσουμε ότι η Αφροδίτη και ο Ερμής στους Ιχθύς σου δίνουν την ψυχραιμία, την απόσταση και τη διαλλακτικότητα που έχεις ανάγκη αυτή την περίοδο στις σχέσεις σου με τους άλλους από τους οποίους εξαρτάσαι συναισθηματικά ή εργασιακά. 

Καρκίνος (22 Ιουνίου  – 22 Ιουλίου)

Με αργούς πλανήτες (όπως ο Πλούτωνας που επηρεάζει τους γεννημένους  από 9 μέχρι 13  Ιουλίου, ή ο Κρόνος που επηρεάζει τους γεννημένους του Ιουνίου) που σε επηρεάζουν επί μήνες ώστε οι αλλαγές στη ζωή σου να είναι επιτακτικές  ξέρεις ότι η επιμονή, η αυτάρκεια και η προσήλωση στο στόχο είναι τα όπλα σου ώστε να τα καταφέρεις- πάντα στο τέλος τα καταφέρνεις. Ωστόσο θεωρείς ότι η αυτάρκεια  δεν έχει κανένα νόημα εάν δεν υπάρχει κανείς δίπλα σου. Το μεγάλο λοιπόν θέμα είναι πώς αντιδράς σε μία σχέση που  δεν πηγαίνει καλά; Ή που έχει ξεκινήσει πρόσφατα; (Ναι ακόμα και στην αρχή μιας ερωτικής σχέσης δεν αφήνεσαι να την απολαύσεις ολοκληρωτικά από την αγωνία τι θα γίνει, πως θα εξελιχθεί αντιδρώντας πολλές φορές με ψυχρότητα στον Άλλο που σε θεωρεί παράλογο/η ενώ είσαι απλά ακραία ανασφαλής).  Ή πώς διατηρείς μια σχέση; Στις σχέσεις  σου επανέρχεται διαρκώς ένα συγκεκριμένο μοτίβο που χρειάζεται να σκεφτείς: Αγαπάς (ή κολλάς; ) περισσότερο με αυτόν/ήν που σε δυσκολεύει, που αντιστέκεται, που σε γοητεύει και δεν μπορείς να έχεις όπως τον/την φαντάζεσαι.

Υ.Γ. Με ενεργοποιημένο τον Τοξότη από τον Άρη πάντως  αντιλαμβάνεσαι ότι όλα χρειάζονται από καιρό σε καιρό επιδιορθώσεις και φροντίδα. Σχέσεις, σώμα,  αυτοκίνητο, σπίτι,  άνθρωποι και εργασία ή υποχρεώσεις της καθημερινότητας  χρειάζονται επειγόντως την προσοχή σου – πρόσεξε λαιμαργία και καταχρήσεις.

 Λέων (23 Ιουλίου  – 22 Αυγούστου)

Ο Άρης στον Τοξότη όλο τον Φεβρουάριο και μέχρι τα μισά του Μαρτίου μιλάει στην ουσία του για μια περίοδο που μπορεί να ανθίσει η ερωτική ζωή, που είναι ανάλαφρη, κοινωνική, ενεργητική, ενδιαφέρουσα. Μπορεί να έχει διασκέδαση, εξόδους, ερωτικές νύχτες, επιθυμία να φλερτάρεις, όνειρα για το μέλλον, παρέες και φίλους, τον ενθουσιασμό μιας σχέσης ή τη φόρα να κατακτήσεις τους στόχους σου. Έτσι που τα διαβάζεις πιθανόν μαζεμένα δεν σου κάνουν νόημα αλλά περιστασιακά η περίοδος μπορεί να έχει στα συστατικά της κάτι από όλα αυτά σε μικρές ή μεγάλες δόσεις. Τι μπορεί να εμποδίζει αυτή την περίοδο να απογειωθεί; Η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω που μπορεί να μην σε επηρεάζει άμεσα αλλά πιθανόν σε αγχώνει εργασιακά με περισσότερες απαιτήσεις στη δουλειά σου, ή με πίεση να τα καταφέρεις. Τι άλλο μπορεί να εμποδίζει την ευχαρίστησή σου; Ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς που επηρεάζουν φανερά την οικονομική σου κατάσταση- έξοδα, λεφτά που περιμένεις και καθυστερούν, λογαριασμοί που μαζεύονται, οικονομική αστάθεια- και υπόγεια τη συναισθηματική σου κατάσταση με μια ερωτική/συντροφική σχέση που σε προβληματίζει, που δεν σε ικανοποιεί, που περνάει κρίση, ή που έχει τελειώσει αλλά μέσα σου συνεχίζει να ματώνει. Ό,τι κι αν συμβαίνει να θυμάσαι ότι ο έρωτας δεν μπαίνει σε κουτάκια.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτέμβριος)

Είναι μια περίοδος που υπάρχουν δύο ενέργειες που κοντράρονται μεταξύ τους και δεν σε αφήνουν πιθανόν σε ησυχία δημιουργώντας σου αντιφατικά αισθήματα και αντιδράσεις. Καταρχάς: όσο κι αν λυσσάνε οι Κασσάνδρες για το τέλος των σχέσεων  μέσα στην κρίση αντιλαμβανόμαστε, τουλάχιστον εσύ είσαι από αυτούς που αντιλαμβάνονται ότι αλληλεξαρτόμαστε περισσότερο από ποτέ. Για σένα προσωπικά που η σχέση αποτελεί και δείκτη της κανονικότητάς και της ασφάλειας οι σχέσεις δεν πέφτουν ποτέ κάτω από  το τοπ 3 των προτεραιοτήτων σου. Με τον Άρη στον Τοξότη μέχρι τα μέσα Μαρτίου και τους Ερμή και Αφροδίτη για λίγο ακόμα στους Ιχθύς ίσως αναρωτιέσαι πώς γίνεται να συναντάς ενδιαφέροντες, γοητευτικούς, ταλαντούχους ανθρώπους όταν έχεις αποφασίσει να νοικοκυρευτείς, ή να εξαφανίζονται όταν θεωρείς ότι τους βρήκες. Με δύο λόγια: ο Άρης στον Τοξότη σε κάνει να κρατάς μικρό καλάθι σε όσους σου υπόσχονται ότι θα είναι εκεί για σένα δημιουργώντας σε πολλές περιπτώσεις ψυχρή ατμόσφαιρα σε οικογένεια ή μακροχρόνιες σχέσεις ενώ οι πλανήτες στους Ιχθύς σου ψιθυρίζουν «αφέσου, τόλμησε, κοίταξε τριγύρω σου, ανανεώσου με καινούργιους ανθρώπους ή ξαναπροσπάθησε με παλιούς». Μια περίοδος τραμπάλας μεταξύ αισιοδοξίας και δυσφορίας, μεταξύ τόχω και τόχασα- δέξου το και θα νιώσεις καλύτερα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Μεταξύ καθημερινών πρακτικών υποχρεώσεων που χρειάζεται να διευθετήσεις, της απόφασης να κόψεις το τσιγάρο ή τους πολλούς καφέδες, να αρχίσεις γυμναστήριο, να εκνευριστείς με πελάτες και συναδέλφους και της ανάγκης σου να πιαστείς από κάτι που έχει νόημα και ενεργοποιούν ο Ερμής και  η Αφροδίτη στους Ιχθύς υπάρχει και μια άλλη  κρίσιμη παράμετρος αυτή την περίοδο (και για πολύ καιρό) και ονομάζεται για τους γεννημένους του Σεπτεμβρίου Κρόνος και σε καλεί να αναλάβεις δράση σε κάποιο σημαντικό τομέα της ζωής σου- προσωπικό, επαγγελματικό, συντροφικό, ή σε επίπεδο εργασίας και σπουδών. Έτσι χρειάζεται να δρομολογήσεις αποφάσεις, να αναρωτηθείς για την εξέλιξη και την πορεία τους, να αγχωθείς για τις επιπτώσεις, να προσπαθήσεις όπως ποτέ πριν να δώσεις λύσεις και διεξόδους σε θέματα που σε απασχολούν. Κι όλα αυτά με φόβους, ανησυχία, ιδρώτα, περιορισμούς και εμπόδια. Είναι μια περίοδος που ως Ζυγός έρχεται στην επιφάνεια η ανάγκη σου να ρίξεις συναισθηματική άγκυρα σε ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια, οικειότητα και εμπιστοσύνη. Ασφαλώς και δεν πρόκειται ποτέ να γίνεις ένα κατοικίδιο που θα απολαμβάνει τους τέσσερεις τοίχους αλλά είναι υπέροχο να μπορείς να γυρνάς σε ένα σπίτι που σε περιμένει κάποιος που ενδιαφέρεται για σένα και νοιάζεσαι για αυτόν. (Κι αν δεν μπορείς να τσακωθείς, να απογοητευτείς πρόσκαιρα, να ψυχρανθείς με αυτούς που σε αγαπάνε και σε ανέχονται τότε με ποιον;)

 Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 21 Νοεμβρίου)

Με τον Άρη στον Τοξότη μέχρι τα μέσα Μαρτίου το Χρήμα, δηλαδή η οικονομική ασφάλεια σε όλες τις εκδοχές της, είναι βασικό Θέμα- έχω/δεν έχω, δάνεια. λογαριασμοί, έκτακτα έξοδα, ανασφάλεια. Στις μέρες μας μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησής μας καλώς ή κακώς εξαρτάται από την κατάσταση της τσέπης μας. Φυσικά αν ανήκεις στις φωτεινές εξαιρέσεις και δε σ’ ενδιαφέρει η υλική πλευρά της ζωής τότε δεν έχεις κανένα λόγο να δώσεις σημασία στην αυξανόμενη επιθυμία έως μανία αυτής της περιόδου να ξοδέψεις και να υποκύψεις στους καταναλωτικούς πειρασμούς. Οπότε η προσοχή σου μπορεί να στραφεί ακόμα περισσότερο στους Ιχθύς, στο φιλικό σου  ζώδιο που με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε προτρέπουν να δεις την καλή πλευρά της ζωής- που έχει φίλους, ερωτικές ιστορίες, διάθεση για φλερτ και διασκέδαση, εξόδους και εκδρομές, ή μεγάλες βόλτες. Εάν έχεις οποιαδήποτε δημιουργικά σχέδια μη χάνεις ούτε δευτερόλεπτο αφού στη βράση κολλάει το σίδερο. Αν δεν είσαι  δημιουργός φύγε ένα σαββατοκύριακο, ασχολήσου με τα παιδιά (σου), άρχισε να μαζεύεις γραμματόσημα, φτιάξε πύργους στην άμμο, κάνε πρωταθλητισμό στο σεξ, βγες με αντροπαρέες, ή γυναικοπαρέες και διασκέδασε, πήγαινε σε σπα για να φροντίσεις σώμα και πρόσωπο, ΕΚΦΡΑΣΟΥ όπως μπορείς. Η εξωστρέφεια είναι δελεαστική και η ζωή βρίσκεται έξω από το σπίτι. 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο δυναμισμός, η ορμητικότητα και ο υγιής τσαμπουκάς σού δίνουν την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου στο μάξιμουμ. Ο Άρης στο ζώδιό σου ήδη όλο τον Φεβρουάριο και μέχρι τις 17.3  σε  βοηθάει αλλά και σε πιέζει να αντιμετωπίσεις κρίσιμα ερωτήματα όπως «Βρίσκομαι σε μια δουλειά που μου αρέσει και που ταυτόχρονα έχει μέλλον;». «Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση εργασιακής μεταβολής;». «Με ενδιαφέρει μια σχέση που με δεσμεύσει, ή δεν είμαι σε τέτοια φάση;». «Η σχέση που έχω λειτουργεί ευεργετικά παρόλες τις κατά καιρούς αντιπαραθέσεις, ή υπάρχει γιατί όλοι πρέπει να έχουμε από μία;». «Λαμβάνοντας υπόψη τον ανταγωνισμό και την κρίση έχω ανθρώπους στους οποίους μπορώ να βασιστώ επαγγελματικά;».  «Πόσο αυτόνομος/η  και ανεξάρτητος/η μπορώ να είμαι χωρίς να διαλύσω σχέσεις που έχω ανάγκη;». Σε αυτές τις ερωτήσεις δεν μπορείς να απαντήσεις παρορμητικά χωρίς να κοιτάξεις και το στενό συμφέρον σου (συναισθηματικό και επαγγελματικό)  όσο κι αν η λέξη «συμφέρον» σου δημιουργεί αλλεργία.Παρόλα αυτά ο τομέας των σχέσεών που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου χρειάζεται επειγόντως ξεσκόνισμα,  καθάρισμα, ανανέωση. Ταυτόχρονα ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς πιθανόν σε παραπλανούν ως προς μία σχέση που σε νοιάζει, σε κάνουν να δυσφορείς με την πραγματικότητα που έχει γίνει πολύ ρεαλιστική ή θεωρείς ότι πρέπει να την υπερασπιστείς ενώ δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτή την επιλογή επειδή πιστεύεις ότι στο τέλος η αγάπη νικάει. Σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν είσαι ένα αδύναμο κλαράκι που είναι έτοιμο να σπάσει στο φύσημα του ανέμου- είσαι τούρμπο, μην το ξεχνάς.

 Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Δεν χρειάζεται να απορεί κανείς που μερικά μέλη του ζωδίου σου θα ευχόντουσαν  να μπορούσαν να εγκατασταθούν σε άλλο πλανήτη μέχρι να τελειώσουν οι αλλαγές, οι προσαρμογές, το πήγαινε έλα, οι ανακατατάξεις και οι αναστατώσεις και οι οποιεσδήποτε κρίσεις ή δοκιμασίες. Κι ενώ άλλοι Αιγόκεροι παλεύουν με τον Πλούτωνα  (οι γεννημένους 8-12 Ιανουαρίου) που σε πολλές φορές χωρίζει τις ζωές τους σε πριν και μετά οι γεννημένοι τον Δεκέμβριο Αιγόκεροι αγωνίζονται ο καθένας σε κάποιο μέτωπο- ερωτικό, επαγγελματικό, συντροφικό, προσωπικό- προσπαθώντας με αγωνία, προσπάθεια και κρίσιμες αποφάσεις, ή αναγκαστικά, να δημιουργήσουν και να σταθεροποιήσουν τη ζωή τους. Είναι απόλυτα κατανοητή αυτή η τάση φυγής από την πραγματικότητα αφού τα πράγματα δε  μοιάζουν  καθόλου με πικνικ στην εξοχή. Κι όμως ενώ Πλούτωνας και Κρόνος σε κάνουν να νιώθεις φυλακισμένος/η  υπό την εποπτεία ενός τσούρμου από βλοσυρούς δεσμοφύλακες (συνεργάτες, οικογένεια, διευθυντές, συντρόφους) που προσπαθούν να σε τεντώσουν ώστε να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις και καθήκοντα η Αφροδίτη και ο Ερμής στους Ιχθύς σε κάνουν κοινωνικό/η, δημοφιλή, επικοινωνιακό, περιζήτητο/η,  σε επαφή με ανθρώπους που σε εκτιμούν, σε θαυμάζουν και σκέφτονται πόσο κελεπούρι είσαι. Φυσικά και είσαι.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Θα σου άρεσε να έφευγες, ή να το έσκαγες για  κάπου όπου κανείς δεν θα μπορούσε  να σε πληγώσει, να σε ζαλίζει με εργασιακές υποχρεώσεις, που δεν αντιμετώπιζες προβλήματα σχέσεων ή που κανείς δε θα ήξερε τι δουλειά κάνεις. Ο Κρόνος πάνω από το κεφάλι σου, στον Αιγόκερω δηλαδή, σε γεμίζει με φόβους, αγωνίες και ανησυχίες για τη πορεία σου μέχρι τώρα. Όπου κι αν κρυφτείς, όπου κι αν ταξιδέψεις  σε καλεί να επιστρέψεις  σε μια εργασιακή ρουτίνα στην οποία  αυτοί με τους οποίους συνεργάζεσαι μοιάζουν να σε πιέζουν, ή τους έχεις βαρεθεί φρικτά. Ακόμα και η καθημερινότητα μοιάζει άχρωμη και θολή με τους γύρω σου στα όρια της κατάρρευσης, να έρχονται για να σου κλαφτούν αντλώντας από την ενέργειά σου ή για να σου ζητήσουν χάρες ή διευκολύνσεις. Αυτή τη διάθεση που πολλές φορές μπορεί να είναι εσωτερική δυσφορία χωρίς εμφανή προβλήματα στην εξωτερική πραγματικότητα δεν την βλέπουν οι γύρω σου που συνεχίζουν να διακρίνουν  σε σένα ένα καλό φίλο/καλή φίλη, ένα διασκεδαστικό τύπο που είναι η ψυχή της παρέας, που μοιράζεται, που έχει άποψη. Ανάλαβε δράση λοιπόν γοητεύοντας αυτούς που σε αφορούν για οποιοδήποτε λόγο. Μπορείς να χαμογελάς και να ανάβουν χίλιοι πολυέλαιοι, να μιλάς και να ημερώνεις το θήραμά σου, να σε βλέπουν και να θέλουν να κάνουν μαζί σου οικογένεια. Αντιμετώπισε τον εαυτό σου με μεγαλύτερη ευγένεια και ξέχνα για λίγο ό,τι αγχωτικό σε απασχολεί. Αφού είσαι κοινωνικό ζώο κάνε ένα γρήγορο ντους και βγες στον κόσμο. 

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Με τον Άρη να συνεχίζει να βρίσκεται μέχρι τα μέσα Μαρτίου  στον τομέα της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής  έχεις δίκιο να είσαι εξαιρετικά αγχωμένος/η  αφού σε πιέζει  με επί πλέον δουλειά, δημιουργεί  ανταγωνισμούς ή πιθανές παρενέργειες με ανθρώπους  από τους οποίους εξαρτάσαι εργασιακά και εντείνει την αίσθηση ότι κάποιοι σού περιορίζουν τη δράση. Αν προσθέσεις και την ανυπομονησία που σου δημιουργεί ο Δίας στον Σκορπιό να κάνεις πράξη ό,τι ονειρεύεσαι και να δεις ορατά αποτελέσματα σε αυτό που κάνεις αντιλαμβάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε κομβικό σημείο. Ναι υπάρχει πίεση, μπορεί να ζορίζεσαι ή να αγωνιάς για το επαγγελματικό σου παρά κάτω. Όμως ο Δίας σε προστατεύει και σε διευκολύνει στις επιδιώξεις σου ενώ ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε σώζουν από τυχόν κακοτοπιές προσθέτοντάς σου επί πλέον πειστικότητα, γοητεία και την αισιοδοξία ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Όσο ερωτευμένος/η  κι αν είσαι πάντως  η πλάστιγγα γέρνει στην επαγγελματική ζωή χωρίς να παραβλέπουμε το γεγονός ότι η Αφροδίτη σε κάνει επιθυμητό/η  και ανοιχτό/η στις συμπτώσεις που δημιουργούν τις ερωτικές ιστορίες.

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ