Η διέλευση της μίας φοράς

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

Συνήθως οι διελεύσεις των αργών πλανητών περνάνε τουλάχιστον 3 φορές πάνω από την ακριβή μοίρα του Ήλιου, του Ωροσκόπου ή των πλανητών που επηρεάζουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Κρόνος στον Τοξότη που επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια- Τοξότες/Διδύμους/Παρθένους/Ιχθύς-  πέρασε τρεις φορές, σε ορθή πορεία την πρώτη φορά, ανάδρομος τη δεύτερη και ξανά σε ορθή πορεία την τρίτη επηρεάζοντας για ένα σχεδόν χρόνο όσους είχαν στο χάρτη τους ζώδιο, ωροσκόπο, πλανήτες ή άλλα αστρολογικά σημεία σε αυτά τα ζώδια.

Πέρασε σε ΟΛΟΥΣ τρεις φορές;  Όχι. Υπάρχει η διέλευση της ΜΙΑΣ ΦΟΡΑΣ κατά την οποία ο Κρόνος ή άλλοι αργοί πλανήτες επηρεάζουν πολύ λιγότερο τους γεννημένους σε κάποιες μοίρες: περνάνε μία φορά σε ορθή πορεία και απομακρύνονται. Ο Κρόνος αυτή τη φορά περνάει μια φορά από τις τελευταίες μοίρες των μεταβλητών επηρεάζοντας για σύντομο χρονικό διάστημα, μερικές εβδομάδες (τέλη Νοεμβρίου μέχρι 20 Δεκεμβρίου) τους γεννημένους στις 2 τελευταίες μέρες των μεταβλητών ή όσους έχουν ωροσκόπο, πλανήτες ή σημεία στις 28ο και 29ο.

Τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για όσους επηρεάζονται από τέτοιες διελεύσεις για πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα; Φαίνεται ότι αυτοί που κερδίζουν αυτό το συμπαντικό μπόνους έχουν αφομοιώσει καλύτερα, ή αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη επάρκεια τις απαιτήσεις ή τις δυσκολίες στη συγκεκριμένη περίπτωση του  Κρόνου. Είναι πιθανόν να κατάλαβαν καλύτερα τα μαθήματα από προηγούμενες κρόνιες  ή άλλες δύσκολες διελεύσεις ώστε δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουν. Εάν είσαι ανάμεσα σε αυτούς που ο Κρόνος περνάει μία φορά πάρτο σαν ψήφο εμπιστοσύνης από το Σύμπαν.

 

ΣΧΟΛΙΑ