Μια αστρολογική έρευνα λέει

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Είναι τα αποτελέσματα μιας αστρολογικής έρευνας που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Canadian Sun News , στο ένθετό της Lifestyle κατά την οποία 1054 Καναδοί απάντησαν με βάση το ζώδιό τους συνήθειες και προτιμήσεις τους στις σχέσεις.  

 

Έτσι:

-Στο πλαίσιο «αναλαμβάνω πρωτοβουλίες και δράση» οι Κριοί επιμένουν ότι πρέπει να είναι αυτοί που θα πληρώσουν το λογαριασμό στα ραντεβού. Πάνω από τους μισούς δήλωσαν ότι αφού προσκαλούν εννοείται ότι αναλαμβάνουν και τα έξοδα.

-Οι Ταύροι, άντρες και γυναίκες,  δείχνουν επιφυλακτικοί και συγκρατημένοι στο ξεκίνημα των σχέσεων: για την ακρίβεια μόνο 8% της έρευνας έκανε το πρώτο βήμα, ή ζήτησε σε κάποιον να βγουν ραντεβού.

-Ο ερωτικές ιστορίες των Διδύμων δεν έχουν όρια- τουλάχιστον γεωγραφικά. Πάνω από τους μισούς διατηρούσαν μια μακρινή σχέση- ένα ποσοστό μεγαλύτερο από κάθε άλλο ζώδιο- δίνοντας στους Διδύμους τον τίτλο «εραστές εξ αποστάσεως».

-Πριν βγείτε ραντεβού με ένα Καρκίνο ρωτήστε τον αν είναι μόνος, ή σε σχέση γιατί αν και μονογαμικοί οι Καρκίνοι φαίνεται ότι δεν διστάζουν να βγαίνουν σε ερωτικά ραντεβού και με άλλον έναν, ή δύο.

-Όταν ο Λέων είναι ερωτευμένος πρέπει να το μάθει όλος ο κόσμος. Έτσι είναι ο πρώτος που θα ανακοινώσει στα κοινωνικά δίκτυα σε στάτους την έναρξη μιας σχέσης.

-Οι μισοί σχεδόν Παρθένοι αναζητούν συντρόφους μέσω διαδικτύου οπότε η πρώτη επαφή μαζί τους γίνεται στα κοινωνικά δίκτυα.

-Οι Ζυγοί ως εξπέρ της επικοινωνίας δήλωσαν σε ποσοστό δύο τρίτων ότι μπορούν να πιουν παραπάνω στο ραντεβού και ότι οι προπόσεις είναι αρκετές ώστε να αυξάνονται τα ποτήρια.

-Όποιος είπε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος  του ανθρώπου μιλούσε για Σκορπιούς. Κάποιος/α που έχει βγάλει το σκύλο του βόλτα πιθανόν να είναι Σκορπιός, οπότε οι ενδιαφερόμενοι/ες ας το έχουν υπόψη τους

-Οι Τοξότες ανήκουν στην ομιλητική ομάδα- το ένα τρίτο από αυτούς μιλάνε για τα ραντεβού τους στους φίλους και την οικογένεια.

-Πολλοί Αιγόκεροι προτιμούν να βγαίνουν ραντεβού με ανθρώπους μέσα από τη δουλειά τους.

-Οι Υδροχόοι ψάχνουν για μεγαλύτερους/ες σε ηλικία. Περισσότεροι από τους μισούς είπαν ότι θα έβγαιναν σε ραντεβού και με 10 χρόνια τουλάχιστον μεγαλύτερους/ες.

-Αναζητώντας το ρομαντισμό με ένα Ιχθύ; Τα δύο τρίτα των Ιχθύων πιστεύουν στον έρωτα με την πρώτη ματιά, στον κεραυνοβόλο έρωτα.

ΣΧΟΛΙΑ

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!