(να θυμάμαι) #48

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Eπηρεάζει θετικά Κριούς /Καρκίνους /Ζυγούς/ Αιγόκερους

+ ωροσκόπους + πλανήτες σε αυτά τα ζώδια 

+ Λέοντες/Τοξότες

Μερικά χαρακτηριστικά και τάσεις αυτής της Αφροδίτης.

Εδώ η Αφροδίτη είναι παρορμητική, επιθετική, ανυπόμονη, με διάθεση να εντυπωσιάσει, να δείξει στους άλλους νέα πράγματα, ή να τους ωθήσει σε νέες εμπειρίες.

Αυτή η Αφροδίτη θέλει να αισθάνεται ότι έχει τα ηνία, ότι υπάρχει δράση, ότι ελέγχει τη σχέση.  Ότι αυτός/αυτή που είναι μαζί του/της διαθέτει την ίδια αποφασιστικότητα, την ίδια επιθυμία για ανάληψη πρωτοβουλιών ακόμα κι αν οι διαφορετικές ιδέες, ή η δράση οδηγούν σε σύγκρουση. Η αντιπαράθεση εδώ δεν είναι απευκταία αλλά ζωτικό συστατικό της σχέσης.

Η Αφροδίτη εδώ θέλει δυναμισμό.

Αυθορμητισμός, ευθύτητα, προκλητικό χιούμορ. Η Αφροδίτη στον Κριό δεν είναι γνωστή για τη διακριτικότητα, ή τη λεπτότητά της. Είναι πολεμική και έλκεται από κάποιον/α που αγωνίζεται για ένα στόχο, ένα σκοπό: δηλαδή, για τους επαναστάτες με αιτία. Ατομικότητα και ανεξαρτησία είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά της.

Λέξη κλειδί: Το «νέο» σε βαθμό εθισμού. Η ζωή δεν αξίζει αν δεν εξελίσσεται, αν δεν υπάρχει πρόκληση, ένα καινούργιο σχέδιο, ένα νέο πρόσωπο, ή μια νέα κορυφή για να κατακτηθεί. Αυτό ισχύει και για τις σχέσεις- που μπορεί να είναι κι ένας προβληματικός τομέας. Η σταθερή, ικανοποιητική και με αμοιβαίες υποχωρήσεις σχέση αποτελεί ένα δύσκολο στοίχημα για αυτή την Αφροδίτη.

Αν τα πράγματα στραβώσουν μετά τα πρώτα στάδια του ενθουσιασμού η διάθεση αυτής της Αφροδίτης αλλάζει γρήγορα, γίνεται αμυντική και υπερβολικά υπερευαίσθητη- γυρίζει δηλαδή με το ζωνάρι λυμένο για καυγά.

Οι σχέσεις ξεκινούν με έντονο ενθουσιασμό αλλά εξαντλούνται γρήγορα- ο Άρειος ενθουσιασμός δεν έχει διάρκεια.

Η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να είναι εκδηλωτική αλλά σπάνια κάποιος θα χαρακτηρίσει αυτή την Αφροδίτη συναισθηματική.

Εδώ η Αφροδίτη θέλει να νικήσει σε κάθε είδους σχέση: οι ερωτικές σχέσεις μπορούν να γίνουν κι ένας τομέας ανταγωνισμού. Επίσης χάνει το ενδιαφέρον της όταν οι ατέλειες του πιθανού εραστή, ή της πιθανής ερωμένης αρχίζουν να γίνονται φανερές. Υπάρχει εξιδανίκευση του Εραστή/Ερωμένης. Ο Άλλος είναι Superman, ή Wonderwoman.

Με Αφροδίτη και Άρη στον Κριό βρισκόμαστε σε μια ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ με ορμητικότητα, άμεση ΔΡΑΣΗ (που δεν είναι πάντα καλή στις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες), ΘΡΑΣΟΣ (που μπορεί να είναι αναζωογονητικό, ή εντελώς ενοχλητικό), εκρήξεις ΘΥΜΟΥ, ή απαρέσκειας. Ενθουσιασμός για οτιδήποτε ΝΕΟ, για το καινούργιο, για την πρωτοπορία και τις νέες προοπτικές. Η αποτυχία δεν αποθαρρύνει- στιγμιαία έκπληξη και επιστροφή με καινούργιο στόχο. To εξαιρετικό ταλέντο του Κριού που σπάνια αναφέρεται είναι η γρήγορη και ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΌΗΣΗ κάθε κατάστασης και κάθε δυσκολίας- λύνει πολύ γρήγορα τα προβλήματα που εμφανίζονται.

Ανυπομονησία, ΑΝΗΣΥΧΙΑ, αντιπάθεια στη ρουτίνα, εκνευρισμός στις μεγάλες συζητήσεις, ΙΣΧΥΡΟΓΝΏΜΩΝ και ΑΠΟΤΟΜΟΣ αλλά ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και ενθουσιώδης στον στόχο και ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ στην επικοινωνία του. Μόνος φόβος του η πλήξη.

 

ΣΧΟΛΙΑ