Ο Άρης στον Ταύρο

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

(Ο Άρης πέρασε στον Ταύρο (10.3-21.4) επηρεάζοντας έντονα και με ένταση Ταύρους/Λέοντες/Σκορπιούς και Υδροχόους και αμέσως μετά και θετικά Παρθένους και Αιγόκερους)

Όταν μιλάμε για Άρη εννοούμε την υγιή επιθετικότητα που μας βοηθάει να εξελιχτούμε και να κυριαρχήσουμε στη ζωή. Μιλάμε για την ορμητικότητα, την αποφασιστικότητα και τη διεκδίκηση των επιθυμιών και των στόχων μας. Ο Άρης στη θετική του διάσταση μας προστατεύει από κάποιον που μας επιτίθεται, είναι η ορμή για να κατανοήσουμε, να μάθουμε τον εξωτερικό κόσμο. Είναι η εσωτερική δύναμη που μας ωθεί να μάθουμε καινούργια πράγματα. Είναι η βάση για να κατακτήσουμε την ανεξαρτησία και να ξεφύγουμε από αυτούς που θέλουν να κυριαρχήσουν πάνω μας ή να μας υπερπροστατεύσουν.

Ο Άρης μας δίνει τη δύναμη και τη θέληση να ξεδιπλώσουμε αυτό που είμαστε, να ανακαλύψουμε ποιοι είμαστε και να εξελιχτούμε σε αυτό που θέλουμε να γίνουμε.

Ο Άρης στον Ταύρο χρειάζεται κι επιδιώκει σταθερότητα, δομή, υλοποίηση.  Δεν τον πειράζει να πάρει το δοκιμασμένο δρόμο, να χρησιμοποιήσει δοκιμασμένες μεθόδους και τακτικές για να καταφέρει τους στόχους του.

Ο Άρης στον Ταύρο αν και δεν περιγράφεται ως επιθετικός διαθέτει ισχυρογνωμοσύνη και πείσμα στα όρια του φανατισμού.

Με αυτό τον Άρη τα πράγματα γίνονται αργά και σταθερά.

Με υπομονή και επιμονή. Με αξιοσημείωτη  αντοχή.

Ο Άρης στον Ταύρο έχει υπό έλεγχο τις ορμές του που δεν πρέπει ωστόσο να υποτιμούνται. Αργεί αλλά κερδίζει.

Κλίνει προς την υλική πλευρά της ζωής. Προς την αναζήτηση της ευχαρίστησης. Την εκπλήρωση των επιθυμιών. Ο αισθησιασμός και η σεξουαλικότητα είναι έντονη. Η πολυτέλεια, η περιουσία, τα ρούχα, τα χρήματα είναι προτεραιότητες.

Να σημειώσω ότι αυτός ο Άρης δεν κάνει το πρώτο βήμα σε τίποτα αν δεν νιώσει ασφαλής. Ότι δυσαρεστείται όταν δεν καταφέρνει να διακριθεί κοινωνικά και επαγγελματικά. Ότι η αγάπη για τη ρουτίνα μπορεί να οδηγήσει σε λήθαργο. Ότι υπάρχει αυταρέσκεια και τεμπελιά. Ότι πλησιάζει με προσοχή. Ότι ανήκει στους «Χτίστες» του ζωδιακού. Ότι δεν δείχνει τις επιθυμίες του. Ότι είναι φιλόδοξος, ότι αναζητάει τη χαρά και την απόλαυση. Ότι είναι βράχος.

ΣΧΟΛΙΑ

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!