ΠΡΟΣΟΧΗ ανάδρομος Ερμής

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ο ΕΡΜΗΣ γυρίζει ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ αρχικά στην ΠΑΡΘΕΝΟ
(ξεκινώντας από τις 11ο-0o) μεταξύ  13 Αυγούστου- 31.8
όπου και γυρίζει από τις 29Ο59’ ΛΕΟΝΤΑ μεταξύ 31.8-  5 Σεπτεμβρίου που φτάνει στις 28ο

 

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του στην Παρθένο επηρεάζει άμεσα τους γεννημένους στις δώδεκα πρώτες μέρες Παρθένων/Ιχθύων/Διδύμων/Τοξοτών και κατά τις διάρκεια της ανάδρομης φάσης του στον Λέοντα τους γεννημένους στις 3 τελευταίες μέρες Λεόντων/Υδροχόων/Σκορπιών/Ταύρων.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε τρεις εβδομάδες για να επανεξετάσουμε ό,τι είναι χρήσιμο ώστε να ολοκληρώσουμε επαγγελματικά θέματα που έχουν ξεκινήσει πριν καιρό, ή για να συνδεθούμε με ανθρώπους από το παρελθόν, ή για να εξελίξουμε ιδέες που θέλουμε να γίνουν πράξη.  Παρόλα αυτά οι συζητήσεις αυτής της περιόδου τείνουν στην παρανόηση, οι πληροφορίες που ανταλλάσσονται είναι πιθανόν να μην είναι αξιόπιστες και ακριβείς και η τεχνολογία- με κομπιούτερ, ATM, email, sms,  συναλλαγές μέσω ίντερνετ, μεταφορά αρχείων κλπ- μας προδίδει, διακόπτεται, χάνεται.

Μια σταθερή συμβουλή όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος είναι να αφιερώσεις χρόνο για να ΞαναΔείς, ΞαναΣκεφθείς, ΞαναΕλέγξεις, ΞαναΠιάσεις, ΞανΑρχίσεις, ΞαναΓυρίσεις: καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά τα ρήματα ενέχουν μια μορφή επανεξέτασης, επιδιορθώσεων και επανεκτίμησης.  Δεν είναι καιρός ούτε για  έναρξη,  ούτε για  δρομολόγηση σχεδίων,  ή για οποιασδήποτε ξεκίνημα. Ούτε για επαγγελματικές κινήσεις και αποφάσεις που μας δεσμεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου του Ερμή χρειάζεται να κάνουμε ένα βήμα πίσω, να σταματήσουμε για λίγο να περπατάμε γρήγορα  και από απόσταση να δούμε τα πεπραγμένα των τελευταίων μηνών- σε όλους τους τομείς που μας ενδιαφέρουν. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή μπορούμε να παρατηρήσουμε τη ζωή σα να είναι όνειρο. Μπορούμε να ερμηνεύουμε τα εξωτερικά γεγονότα σαν σύμβολα της εσωτερικής μας ζωής ώστε η πραγματικότητα να αποκτήσει πρόσθετο νόημα.

Αναζητάμε  νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα.

Σκεφτόμαστε τις δυνατότητές μας ξανά.

Επαναπροσδιορίζουμε το τώρα μας.

Διορθώνουμε, ζητάμε συγγνώμη, συγχωρούμε.

Μας ενδιαφέρουν οι ερωτήσεις.

Αναγνωρίζουμε λάθη και αποτυχίες αλλά δεν εγκλωβιζόμαστε στην αυτολύπηση.

Ετοιμαζόμαστε για να ξαναρχίσουμε.

ΣΧΟΛΙΑ

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!