ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

ΚΑΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

sign design – Alberto Vacca Lepri

Εβδομάδα 17-24.7

 Ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σου στις 20 για να περάσει στον Λέοντα. Για κάποιους Καρκίνους αυτό το γεγονός τους δυσαρεστεί αφού όσο ο Άρης βρισκόταν στο ζώδιό τους αισθανόντουσαν ζωντανοί, ενεργητικοί, δραστήριοι και για κάποιους άλλους αποτελεί μια ανακουφιστική εξέλιξη γιατί αισθάνονται ότι τώρα θα ηρεμήσουν επειδή δεν θα χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα ή να κυνηγήσουν τίποτα. Με τον Άρη λοιπόν στον Καρκίνο και την Αφροδίτη στους Διδύμους πιθανόν να διχαστείς μεταξύ δύο επιθυμιών: την γήινη επιθυμία να απολαύσεις όσα έχει να σου προσφέρει η ζωή, να απαιτήσεις δηλαδή το κομμάτι σου στην τούρτα του κόσμου και από την επιθυμία να αγαπάς ανιδιοτελώς χωρίς να περιμένεις τίποτα σε αντάλλαγμα. Μεταξύ θέλω τα πάντα-χρήμα, σεξ, ρούχα, πισίνα, εκδρομές- και σε αγαπάω και θυσιάζομαι για σένα υπάρχει ένας μέσος δρόμος: αγάπα όποιον σε αγαπάει και κάνε μία δύο υλικές χάρες στον εαυτό σου που θα σου δώσουν χαρά.

*Αυτές οι  εβδομαδιαίες είναι και οι τελευταίες για ένα μεγάλο διάστημα- ίσως ξαναγράψω ίσως όχι. Θα συνεχίσω με τις μηνιαίες.

Να περάσουμε καλά το καλοκαίρι, να είμαστε γεροί και δυνατοί, να αγαπάμε, να μας αγαπάνε και να απολαμβάνουμε τη χαρά όπου τη βρίσκουμε.  

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!