ΤΟΞΟΤΗΣ

(22/11 – 20/12)

ΚΑΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

sign design – Alberto Vacca Lepri

Εβδομάδα 17-24.7

 Μετά την Αφροδίτη στους Διδύμους που σε ευνοεί συναισθηματικά, συντροφικά ή που πιθανόν ανοίγει κάποιες επαγγελματικές προοπτικές με συζητήσεις, επαφές ή και προτάσεις έρχεται ο Άρης στον Λέοντα από 20.7 που βελτιώνει ακόμα περισσότερο τη διάθεση, αναζωογονεί την αισιοδοξία, αυξάνει την επιθυμία να δεις φίλους, ανθρώπους που σε νοιάζουν ή σου κάνουν κέφι.  Η πραγματικότητα φαίνεται  ότι μετά από καιρό σού κάνει τη χάρη να γίνει πιο ευγενική μαζί σου θυμίζοντάς σου ότι έχεις μέλλον και προοπτικές,  ή μάλλον ότι εσύ έχοντας μπουχτίσει από δυσκολίες, προσπάθειες και αγώνες αποφασίζεις ότι δεν θα χάσεις το καλοκαίρι σου ανακαλώντας, ή εμμένοντας σε γεγονότα που σε στρίμωξαν.  Φυσικά ανήκεις στους πνευματικά εκλεπτυσμένους ανθρώπους αλλά αυτή την εποχή σημασία έχει να περάσεις καλά στις σχέσεις και γιατί όχι να χαλαρώσεις μέσα σε μία που θα δημιουργήσεις.

*Αυτές οι  εβδομαδιαίες είναι και οι τελευταίες για ένα μεγάλο διάστημα- ίσως ξαναγράψω ίσως όχι. Θα συνεχίσω με τις μηνιαίες.

Να περάσουμε καλά το καλοκαίρι, να είμαστε γεροί και δυνατοί, να αγαπάμε, να μας αγαπάνε και να απολαμβάνουμε τη χαρά όπου τη βρίσκουμε.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!