ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 22/10)

ΚΑΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΖΥΓΟΣ

sign design – Alberto Vacca Lepri

Εβδομάδα 17-24.7

 Με την Αφροδίτη στους Διδύμους  ξέρεις ότι αυτό που θέλεις πάνω από όλα είναι να φύγεις για κάπου, όσο το δυνατόν πιο μακριά ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα, την επανάληψη, τα ίδια και τα ίδια, κάπου που μπορείς να αναπνεύσεις και να ψιθυρίσεις βλέποντας κάτι που σου αρέσει: «ναι η ζωή ξέρει να μας γοητεύει κάθε τόσο».  Παρόλο που οι φαντασιώσεις σου για το πώς πρέπει να είναι οι ιδανικές σχέσεις καλπάζουν μάλλον  χρειάζεται να ξεχωρίσεις την Τέλεια Εικόνα στην οποία  θέλεις να χωρέσει ο Άλλος/η και να ζήσεις την πραγματικότητα όπως σου δίνεται. Αν είσαι μόνος/η  και ψάχνεσαι πρόσεξε να μην ανεβάσεις τον πήχη τόσο πολύ ώστε όλοι να περνάνε από κάτω- αν ο άλλος/η είναι ήλιος φωτίζει όπως κι αν είναι. Και δεν πειράζει αν μερικές φορές οι άνθρωποι γύρω σου, ή αυτοί που εργάζεσαι μαζί τους ή αυτοί που αγαπάς συμπεριφέρονται απρόβλεπτα- αν το δεις αλλιώς μπορεί να είναι και διασκεδαστικό να το παρακολουθείς.

*Αυτές οι  εβδομαδιαίες είναι και οι τελευταίες για ένα μεγάλο διάστημα- ίσως ξαναγράψω ίσως όχι. Θα συνεχίσω με τις μηνιαίες.

 Να περάσουμε καλά το καλοκαίρι, να είμαστε γεροί και δυνατοί, να αγαπάμε, να μας αγαπάνε και να απολαμβάνουμε τη χαρά όπου τη βρίσκουμε.  

 

 

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!