ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 19/1)

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο Δίας φεύγοντας από τον Ζυγό που ήταν (από Σεπτέμβριο του 16 έως τα μέσα Οκτωβρίου του 17) δημιούργησε ένα γεγονός που εξέλιξε τη ζωή σου σε κάποιο τομέα, ή έριξε το σπόρο για να τον εξελίξεις, ή δρομολόγησε επιλογές που έχουν σαν στόχο τους τη βελτίωση της ζωής σου. Μπορεί να συνέβη σε αυτό το διάστημα του Δία κάτι σημαντικό (γάμος, παιδί, προαγωγή, δική σου  δουλειά, μετακίνηση, σπουδές κλπ) ή ξεκίνησε κάτι που θα γίνει παρά κάτω σημαντικό. Όπως και νάχει ο Άρης αυτό το μήνα στον Ζυγό επαναφέρει και ενεργοποιεί εκ νέου θέματα που εμπεριέχουν την επαγγελματική ή προσωπική/ οικογενειακή ζωή. Η διαφορά του Δία με τον Άρη είναι ότι ο Δίας άνοιγε προοπτικές ενώ ο Άρης δημιουργεί crash test, πιθανόν δοκιμασία και κρίση και στην καλύτερη περίπτωση οδηγεί σε πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τα θέματα που αναφέραμε ή σε αναγκάζει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις.

 Ξανά: Τα πάντα είναι δυνατά και όλα παίζονται-στην καριέρα και τις προσωπικές σχέσεις. Ο Δίας  ήδη αλλά και η Αφροδίτη στον Σκορπιό (από 7.11) λειτουργούν βοηθητικά στις επιδιώξεις σου.  Πού θα σταματήσει άραγε η μπίλια; Εκεί που έχεις ποντάρει, ή εκεί που χάνεις και φεύγεις από το καζίνο σα βρεγμένη γάτα; Οι πιθανότητες είναι εκεί που έχεις ποντάρει. Είναι υπέροχο να κάνεις όνειρα- και πρέπει να κάνεις όνειρα- που μέχρι χτες δεν τολμούσες, ή δεν επέτρεπες στον εαυτό σου. Εάν ήσουν στη κατάψυξη για πολύ καιρό μπορείς να ψιθυρίσεις τη λέξη «θέλω» και να ζήσεις τα αποτέλεσμα των επιθυμιών σου- αν δεν προσπαθήσεις δεν θα ξέρεις την απάντηση. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από την οικονομική ανασφάλεια που θα σου στερήσει τη δυνατότητα της χαράς ή ενός ευοίωνου μέλλοντος.

Φίλοι και διασκέδαση  είναι στην ίδια ατζέντα με τον έρωτα και τις επαγγελματικές συμμαχίες- και με τα εργασιακά ζόρια και τις καθημερινές πρακτικές εκκρεμότητες που χρειάζεται να διεκπεραιώσεις  για να μην ξεχνιόμαστε. Ακόμα και αν πιέζεσαι  επαγγελματικά μη στερείς από τον εαυτό σου από οτιδήποτε καινούργιο που ακόμα κι αν δεν υπάρχει χρειάζεται να ανακαλύψεις.

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!