ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 – 19/1)

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

 

Ο Οκτώβριος με πολλούς πλανήτες να διελαύνουν στον Ζυγό είναι για σένα ένας σημαντικός μήνας για πολλούς λόγους. Γιατί όλοι αφορούν καταρχάς την επαγγελματική σου ζωή που περικλείει φυσικά το επάγγελμά σου, αλλά επίσης το στάτους σου, την κοινωνική σου ζωή, την αναγνώριση σου ως επαγγελματία, την δημόσια παρουσία σου, τη σχέση με τον ευρύτερο κόσμο, τον αντίκτυπο που έχεις κοινωνικά και από σπόντα αφορά την οικογενειακή σου ζωή, αυτούς που αγαπάς και την ψυχολογική σου κατάσταση. Ούτως ή άλλως με τον Άρη στην φιλική σου Παρθένο (έως τις 22.10)  και την Αφροδίτη επίσης στην Παρθένο (έως τις 14.10) φαίνεται ότι σχέσεις και επιδιώξεις ρέουν άνετα. Η επικοινωνία είναι στο φόρτε της και οι συναντήσεις με ανθρώπους για διάφορους λόγους (επαγγελματικούς, προσωπικούς, φιλικούς) εντατικοποιούνται. Υπάρχει κινητικότητα και εξωστρέφεια. Είσαι ήδη στραμμένος/η προς τα έξω και αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας είναι καλή περίοδος για ανοίγματα, συμμαχίες, ξεκινήματα, επέκταση στο εξωτερικό ή στο ίντερνετ, για μετακινήσεις. Όπως και για μετακομίσεις, σχέσεις με εξωτερικό ή εμπόριο.

Όταν μετά από την ευνοϊκή εισαγωγή των πλανητών στην Παρθένο περάσουν στον Ζυγό τότε τα πράγματα γίνονται περισσότερο δραστικά, έντονα, ουσιαστικά και σοβαρά με την έννοια ότι κάθε πράξη και γεγονός γίνονται καθοριστικά για τον επόμενο καιρό. Στον Ερμή που ήδη βρίσκεται στον Ζυγό έως τις 17.10 και τον Ήλιο μέχρι τις 22.10 ακολουθούν η Αφροδίτη στον Ζυγό από 14.10 και ο Άρης από τις 22.10 χωρίς να ξεχνάμε τον Δία που κάνει τα τελευταία του μέτρα στον Ζυγό μέχρι τις 10.10.

Η επαγγελματική λοιπόν ζωή γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου με τους πλανήτες στον Ζυγό. Αυτό σημαίνει ότι έρχεσαι αντιμέτωπος/η με πιθανές εργασιακές αναταραχές, ή ότι αγωνίζεσαι για μια καλύτερη θέση κάτω από τον επαγγελματικό ήλιο, ή ότι κάποιοι θα ήταν χαρούμενοι αν κάποια μέρα δεν εμφανιζόσουν στη δουλειά σου δηλώνοντας παραίτηση. Φυσικά μπορεί να σημαίνει και θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, προώθηση της θέσης σου, επέκταση, συμμαχίες και ανοίγματα. Πιθανόν επίσης η κοινωνική σου ζωή ανεβάζει στροφές με προσκλήσεις, εξόδους, δημόσια παρουσία, κοινωνική ορατότητα. Μπορεί να ακουστείς και έξω από τον κύκλο σου αν η δουλειά σου απευθύνεται σε πλατύτερο κοινό.

Πιθανόν επίσης τα μηνύματα που παίρνεις από το εργασιακό περιβάλλον να αποκτήσουν διπλά νοήματα- είσαι καλός/κακός επαγγελματίας, είσαι αποδοτικός/αναποτελεσματικός. δουλεύεις πολύ/δεν δουλεύεις καθόλου κλπ- οπότε δείξε αυτοσυγκράτηση και απόφυγε παρορμητικές αποφάσεις. Α, και κάτι ακόμα. Κανείς δεν συμπαθεί κάποιον που «τα ξέρει όλα», ή ένα  control freak και υπάρχουν στιγμές που πιθανόν να είσαι και τα δύο. Επίσης η ηθική σου αδιαλλαξία σού δημιουργεί αμηχανία όταν πρόκειται να ζητήσεις χάρες. Δεν θέλεις να δώσεις την εντύπωση ότι χρησιμοποιείς κάποιον προς όφελός σου, όταν γύρω σου όλοι οι άλλοι παίζουν αυτό το παιχνίδι. Το να διεκδικείς όμως είναι υπέροχο.

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

O Άρης στον Ζυγό

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!