ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

 

Ο Κρόνος τρέχει στο τελευταίο δεκαήμερο του Τοξότη επηρεάζοντας τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο Διδύμους. Πρόκειται για μια δοκιμασία που επηρεάζει αποφασιστικά κάποιο ζωτικό τομέα της ζωής σου και κατά πάσα πιθανότητα κυρίως τη συντροφική σου ζωή και κατ’ επέκταση την επαγγελματική σου ζωή. Ναι έχεις δίκιο, πρόκειται για μια ζόρικη περίοδο που σε καλεί να αποφασίσεις μερικές φορές και χωρίς τη θέλησή σου να αφήσεις πίσω μια συγκεκριμένη πραγματικότητα για να ακολουθήσεις μια άλλη. Πρόκειται για μια περίοδο που η ζωή είναι ή άσπρη ή μαύρη χωρίς ενδιάμεσες αποχρώσεις και οι έκβασή της επηρεάζει τη ζωή για πολλά χρόνια μετά. Με λίγα λόγια ό,τι αξίζει χτίζεται και σταθεροποιείται κι εξελίσσεται  και ό,τι δεν μπορεί να εξελιχθεί τελειώνει. Βεβαίως εύκολα λέγεται δύσκολα γίνεται όμως ο Κρόνος δεν είναι άδικος ούτε τελειώνει κάτι που έχει αξία ή μπορεί να προχωρήσει.

 Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό μαζί με την διέλευση του κυβερνήτη σου Ερμή (από 5.11) στον Τοξότη φέρνουν στο προσκήνιο θέματα που άπτονται του έρωτα, της δημιουργικότητας, της έκφρασης σου ως προσώπου και τις διαπροσωπικές σχέσεις που σε νοιάζουν. Είναι θετική περίοδος- ανοιχτή, υποσχόμενη, πολλές φορές διασκεδαστική και ανάλαφρη. Ναι είναι κουραστικό να χρειάζεται να αποδεικνύεις συνεχώς την πίστη σου στις διαπροσωπικές σχέσεις όταν συνειδητοποιείς ότι στη σημερινή εποχή του υστερικού ατομισμού το να υπερασπίζεσαι την ερωτική σχέση δύο ανθρώπων είναι σα να υπερασπίζεσαι με φανατισμό την αθωότητα ενός τρομοκράτη. Η πίστη σου πιθανόν να έχει κλονιστεί τα τελευταία χρόνια με τον Κρόνο να σε φέρει αντιμέτωπο με διαψεύσεις ή απογοητεύσεις,  ή να σε γεμίζει άγχη και ευθύνες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ακόμα και στην περίπτωση που όλα πήγαιναν καλά στη συντροφική σου ζωή υπήρχαν περίοδοι που δοκίμασαν την αντοχή σου.

Είναι βαρύ ωστόσο να νιώθεις συναισθηματικά  αόρατος/η, να πρέπει να παριστάνεις καθημερινά ότι αντέχεις, να δουλεύεις για να μην τρελαίνεσαι από τα λάθη και τις τύψεις για το παρελθόν και να χαμογελάς για να μη δώσεις σε κανένα το δικαίωμα να σε λυπηθεί. Με έντονη κινητικότητα  στους τομείς των σχέσεων μάλλον αντιμετωπίζεις με επιφύλαξη ακόμα και το ενδεχόμενο μιας σχέσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι η μαγεία χάθηκε. Σημαίνει ότι δεν είσαι αθώος/α πια για να μην ξέρεις ότι πάθος και παθολογία έχουν κοινή ρίζα.  

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!