ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

 

Τελευταία μέτρα του Δία στον Ζυγό (έως τις 10.10). Ο Ερμής στον Ζυγό έως τις 17.10. Η Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 14.10-7.11. Άρης στον Ζυγό από 22.10. Από ότι αντιλαμβάνεσαι πλανήτες πάνε κι έρχονται στο φιλικό σου Ζυγό. Και τι εκπροσωπεί για σένα ο Ζυγός; Τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τη χαρά της ζωής, τη διασκέδαση, την αυτοέκφραση, τα παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι η ατμόσφαιρα του μήνα έχει θετικό πρόσημο σε όλους αυτούς τους τομείς και τα παράγωγά τους: εκδρομές, άθληση, φιλίες, τέχνη, μελλοντικά σχέδια. Υπάρχει εξωστρέφεια, διάθεση να βγεις προς τα έξω, να ασχοληθείς με ό,τι σε κάνει να νιώθεις ζωντανός/η, δημιουργικός/η, συντονισμένος/η με τον εαυτό σου.

 Ο έρωτας βεβαίως είναι μια συναισθηματική κατάσταση που μπερδεύει πάρα πολύ τους Διδύμους γιατί δεν έχει τίποτα κοινό με τη λογική. Γιατί απλά ο έρωτας  είναι μυστήριο. Εάν έχεις πρόσφατα αρχίσει μιαν ερωτική ιστορία ίσως περάσεις δύσκολες ώρες προσπαθώντας να εκλογικεύσεις τις συναισθηματικές σου αντιδράσεις και να βάλλεις σε κουτάκια τα αισθήματα που σε  συνδέουν  με το ερωτικό σου αντικείμενο. Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Όταν  πετάς ψηλά και από κάτω σου βρίσκεται θάλασσα μην ξεχνάς ότι  η ξηρά που άφησες πίσω σου είναι μακριά και ότι  η επομένη στεριά απέχει πολύ. Με  λίγα λόγια, δεν έχεις την πολυτέλεια να καθίσεις και να σκεφτείς στον αέρα  πού πας παρά μόνο να συνεχίσεις να πετάς. Αυτή τη στάση μπορείς να την υιοθετήσεις και για μια καινούργια αρχή, ένα σχέδιο που δρομολογείς, ή που αμφιβάλεις αν μπορείς να φέρεις εις πέρας-μπορείς- και για κάθε δημιουργική σου επιδίωξη- αν όχι τώρα πότε;

 ΥΓ1. Το παιδί μέσα σου κάθε φορά που οι  πλανήτες βρίσκονται στον Ζυγό θέλει να εκφραστεί, να παίξει με άλλα ενήλικα παιδιά, να γνωρίσει καινούργιους ανθρώπους, να ονειρευτεί ένα φωτεινό μέλλον, να ακούσει παραμύθια με χάπι εντ που το βασιλόπουλο κερδίζει τη πριγκίπισσα, που η βασιλοπούλα  ξυπνάει από το φιλί ενός πρίγκιπα. Το παιδί μέσα σου θέλει να ανέβει στη μεγάλη σκηνή του κόσμου και να δείξει ότι είναι μοναδικό, ιδιαίτερο, ξεχωριστό, ταλαντούχο, αξιαγάπητο, λαμπερό. Μη συμπεριφέρεσαι σαν μητριά, ή πατριός στο παιδί μέσα σου. Καταπιέζοντας τη δημιουργικότητά σου και την ανάγκη σου να σε αγαπάνε σκοτώνεις ό,τι πολυτιμότερο διαθέτεις.

Υ.Γ2.  Όλα αυτά αφορούν φυσικά και δίνονται  και για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο Διδύμους που αντιμετωπίζουν ωστόσο τον πιεστικό Κρόνο. Ναι ο Κρόνος καταπίνεται με το κουκούτσι και σε ενηλικιώνει- σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεσαι- για να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου. Δεν μπορείς να ρίξεις το φταίξιμο στους άλλους πλέον. Κανείς δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη της ζωής σου. Κανείς δεν μπορεί  να αποφασίσει για σένα. Μαθαίνεις τι σημαίνει συμβιβασμός, υπομονή, επιμονή. Κάθε πράγμα για να ολοκληρωθεί και για να σου δώσει σταθερότητα και διάρκεια και ασφάλεια χρειάζεται να διαθέτει γερές βάσεις, να αξίζει, να έχει πάρα κάτω. Όταν μια σχέση καταρρέει  σημαίνει ότι δεν είχε μέλλον, ότι είχε ολοκληρώσει το κύκλο της, ή ότι δεν άξιζε να επιμείνεις.

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

O Άρης στον Ζυγό

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!