ΙΧΘΥΕΣ

(19/2 – 20/3)

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Στα μέσα Δεκεμβρίου φεύγει ο Κρόνος από τον Τοξότη που σε επηρέαζε στο κομβικό κομμάτι που αποτελείται από επαγγελματική ζωή/ οικογένεια-προσωπική ζωή. Όταν θα φύγει θα κάνεις τον απολογισμό, τι έμαθες  τα τελευταία δυόμιση χρόνια περίπου. Έχασες; Κέρδισες χάνοντας; Γονάτισες αλλά ξανασηκώθηκες; Ανέλαβες ευθύνες και καθήκοντα που ήταν ευπρόσδεκτα μεν βαριά και αγχωτικά δε; Ωρίμασες με τον δύσκολο ή τον πολύ δύσκολο τρόπο;

Προς το παρόν με τον Άρη να διελαύνει τον Ζυγό που συμβολίζει την οικειότητα, τις βαθιές συντροφικές σχέσεις, τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές ανάγκες κι επί πλέον τα οικονομικά σου που εξαρτώνται από τους άλλους τα ζητήματα που ανακύπτουν μπορεί να είναι: 1) Συντροφική ζωή που δεν καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες σου, που πιθανόν η σεξουαλική ζωή έχει ατονήσει, που η επιθυμία για οικειότητα στη σχέση ξεθωριάζει με αποτέλεσμα γκρίνια, θυμό, απογοήτευση. 2) Έκτακτη οικονομική πίεση. 3) Αίσθηση ότι έχεις βαλτώσει επειδή δεν αποφασίζεις να ακολουθήσεις τα θέλω σου. Βεβαίως θα μπορούσε να λειτουργήσει κι αντίστροφα: μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος που ξυπνάνε τα αίματα, η σχέση αναθερμαίνεται, η σεξουαλικότητα αφυπνίζεται, το ενδιαφέρον αναζωπυρώνεται. Κι αν δεν υπάρχει κάποιος/α στη ζωή σου μπορεί να είναι μια περίοδος που εμφανίζεται το Αντικείμενο του Πόθου. Ή μπορεί να είναι εποχή επαγγελματικού πυρετού-συζητάς και δρομολογείς τα επόμενα βήματά σου.

Όσο για την Αφροδίτη από 7.11 και τον Δία ήδη στον Σκορπιό μπορείς να ξεκινήσεις ένα επαγγελματικό άνοιγμα, βήμα, να εξελίξεις τη δουλειά σου, να επεκταθείς, να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Είναι μια καλή περίοδος που δίνει στις κινήσεις σου  προοπτική και μέλλον. Επίσης αλλαγές που είναι  να γίνουν, σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις,  συζητήσεις με ανωτέρους, συνεργάτες, πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν ΤΩΡΑ. Με την Αφροδίτη και τον Δία  θέλεις φίλους (μπορείς να τους έχεις), καλές επαγγελματικές σχέσεις (μπορείς να τις έχεις), κοινωνικότητα (μπορείς να την έχεις) και αισθήματα- επιθυμείς αγάπη. Ζήτα την αν υπάρχει σύντροφος, αναζήτησέ την αν δεν υπάρχει.

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!