ΙΧΘΥΕΣ

(19/2 – 20/3)

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

 

Χάδι και χαστούκι. Μαστίγιο και καρότο.  Γαλήνη και φουρτούνα. Είναι ένας μήνας που δυνητικά μπορεί να διαθέτει όλη τη γκάμα των αισθημάτων, των γεγονότων, των αντιδράσεων και των διαθέσεων. Με τον Άρη να συνεχίζει τη διέλευσή του στην Παρθένο (στον τομέα δηλαδή των διαπροσωπικών σχέσεων, της συντροφικότητας και των επαγγελματικών συνεργασιών) έως τις 22.10 οι σχέσεις που σε ενδιαφέρουν, σε επηρεάζουν ή από τις οποίες εξαρτάσαι βρίσκονται στο τραπέζι είτε για να τις σταθεροποιήσεις, ή για να τις εξελίξεις και σε ορισμένες περιπτώσεις για να τις τελειώσεις.  Από αυτή την πλευρά είναι μια σημαντική περίοδος αφού θέλεις, ή αναγκάζεσαι να έρθεις σε επαφή και με τις πιεστικές όψεις μιας σχέσης. Ναι για τους περισσότερους ανθρώπους δεν είναι ευχάριστες οι αντιπαραθέσεις αλλά κάποια στιγμή τα προβλήματα χρειάζεται να αντιμετωπίζονται μετωπικά. Αν υπάρχει σοβαρός λόγος πίσω από τα ξεσπάσματα και την αναταραχή τότε θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις την ατμόσφαιρα χωρίς υπεκφυγές.

Η Αφροδίτη επίσης στην Παρθένο έως τις 14.10 μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά στις κακοτοπιές, να προσθέσει κατανόηση και θέληση για επίλυση. Αν δεν υπάρχουν θέματα στις διαπροσωπικές σχέσεις ή είσαι μόνος/η τότε είναι μια περίοδος όπου μπορεί να υπάρξει έντονη κοινωνικότητα, έξοδοι, συναντήσεις με φίλους ή και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορούν να εξελιχθούν συναισθηματικά. Σε κάθε περίπτωση είναι μία από τις περιόδους που χρειάζεται  να αποφασίσεις είτε να βαθύνεις τους δεσμούς σου (επαγγελματικούς και ερωτικούς) ακόμα περισσότερο, είτε να στρέψεις το κεφάλι σου προς άλλη κατεύθυνση.

Δύο επισημάνσεις:

1) Ο Κρόνος συνεχίζει να επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Εννοείται ότι όλα τα πάρα πάνω τους ενδιαφέρουν αλλά ο Κρόνος πιθανόν να τους ζορίζει έντονα σε κάποιο βασικό τομέα της ζωής τους- συντροφικό, επαγγελματικό, οικογενειακό, προσωπικό προσθέτοντας παρά πάνω άγχη, αγωνία, ή ανησυχίες. Πιθανόν χαμογελάς αλλά μέσα σου ξέρεις ότι συνεχίζεις να αγωνίζεσαι σε μια μάχη και  ότι έχεις ακόμα δρόμο μέχρι να πιεις νερό κι ότι πρέπει να αποδείξεις επί πλέον στον εαυτό σου ότι τα καταφέρνει και στις δυσκολίες.

 2) Ο Δίας που περνάει στον Σκορπιό από τις 10.10 και μέχρι τα μέσα του Νοεμβρίου του 2018 μπορεί να ξεκινήσει μια νέα εποχή στη ζωή σου- ιδιαίτερα ευνοούνται σπουδές, μετακινήσεις, επικοινωνία, σημαντικές γνωριμίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, ξεκινήματα, επαγγελματικές επαφές, εξωτερικό, ίντερνετ. Να υπενθυμίσω ότι ο Δίας ενεργοποιείται όταν του δίνεις στόχο και προορισμό  κι ότι η τύχη που δίνει είναι αποτέλεσμα δικών σου προσπαθειών.

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

O Άρης στον Ζυγό

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!