ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ζούμε σε ένα κόσμο στον οποίο δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα, δεν υπάρχει σταθερότητα, δεν μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέδια χωρίς να κομπιάσεις. Ζούμε δηλαδή σε ένα κόσμο που η οικογένεια περνάει κρίση, τα αισθήματα υποβαθμίζονται, οι δεσμοί γίνονται χαλαροί- βρισκόμαστε με λίγα λόγια σε ένα κόσμο που δυσκολεύει έντονα και εντατικά τους Καρκίνους που αναζητούν ασφάλεια σε οικογενειακούς δεσμούς και αισθήματα για να αισθάνονται ότι ικανοποίηση.

Αυτή η εισαγωγή έγινε γιατί με τον Άρη στον Ζυγό αναμοχλεύονται ζητήματα που έχουν στο κέντρο τους την οικογένεια, την συναισθηματική ασφάλεια, τους ανθρώπους που αγαπάς και την αίσθηση της ταυτότητάς σου- ποιος/α είμαι; Ποιες είναι οι ανάγκες μου; Ποιοι μου τις καλύπτουν; Πώς με νιώθουν οι άλλοι; Τι τους προσφέρω; Τι κάνουμε μαζί;

Βεβαίως με τον Δία στον φιλικό σου Σκορπιό τρέχει παράλληλα και η επιθυμία για μια ερωτική ιστορία (αν δεν έχεις σχέση), το ζήτημα ενός παιδιού γίνεται πιθανό, όπως και η έκφραση της δημιουργικότητάς σου, η διασκέδαση και η χαρά της ζωής, οι προσδοκίες και τα όνειρά σου για το μέλλον, η διάθεση να ζήσεις τη ζωή σου όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένα.

 Αυτό το μήνα μερικές από τις επιλογές σου είναι:  αν είσαι Δημιουργός μπορείς να δημιουργήσεις κάτι που να έχει αξία και βάρος. Αν είσαι άνθρωπος του πάθους να ερωτευθείς, αν είσαι υπέρμαχος της οικογένειας να γίνεις Πατέρας ή Μητέρα. Είτε όμως  ανήκεις στους σεφ, στους καλλιτέχνες, στους τραπεζίτες, στις νοικοκυρές,  ή τους άνεργους ηθοποιούς χρειάζεται να υπερβείς  τις μεγαλειώδεις ιδέες που έχεις για τον εαυτό σου και να δουλέψεις σαν η ζωή σου να εξαρτάται από τη πραγματοποίηση των στόχων σου. Το να είσαι φυτό σε ένα καναπέ μπορεί μερικές φορές να είναι θεραπευτικό αλλά μακροπρόθεσμα αρχίζει να επηρεάζει την  Πνευματική και Σωματική σου υγεία, που τώρα με τον Ερμή στον Τοξότη αποτελούν επίσης αντικείμενα προσοχής. Υ.Γ.  Κάνε οτιδήποτε  σε κουράζει, ή  σε κάνει να αποφεύγεις  σκοτεινές σκέψεις που κατακλύζουν ξαφνικά στο μυαλό  σου.

 

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!