ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

 Όσο η Αφροδίτη (μέχρι τις 14.10) και ο Άρης (μέχρι τις 22.10) βρίσκονται στην συμβατή προς εσένα Παρθένο τα πράγματα, οι σχέσεις, η καθημερινότητα κυλάει περισσότερο ομαλά ή είναι ευχάριστη και εποικοδομητική. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της διέλευσής τους στην Παρθένο η επικοινωνία είναι περισσότερο άνετη, η συνεννόηση μεγαλύτερη, οι συζητήσεις που μπορεί κάποια στιγμή να πάρουν φωτιά σβήνουν ευκολότερα, ότι μπορείς να βρεις άκρη σε επαγγελματικές συναντήσεις, να μετακινηθείς ή να μετακομίσεις, να αφοσιωθείς σε σπουδές ή μελέτη, να δρομολογήσεις σχέδιά σου, ή να λύσεις θέματα που σχετίζονται με εξωτερικό, να ξεκινήσεις κάτι δικό σου, ή απλώς οι σχέσεις σου με τους γύρω σου να είναι ικανοποιητικές και ευχάριστες.

Όταν περάσουν στον Ζυγό τα πράγματα πιθανόν ζορίζουν με την  έννοια ότι μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα σπιτιού ως οικήματος, οικογενειακών σχέσεων, ή πιθανόν να συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχει πρόβλημα στη σχέση σου με κάποιον κοντινό σου άνθρωπο που δεν σε υπολογίζει όσο θάθελες με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι δυσφορία, ή μπορεί η επαγγελματική σου ζωή να φορτίζει αρνητικά την προσωπική σου ζωή, ή κάποιος να σου προσθέτει βάρος. Βεβαίως ίσως έχεις μια ιδέα των πιθανών προβλημάτων αφού ο Ερμής βρίσκεται ήδη στον Ζυγό και  θα συνεχίσει μέχρι τις 17.10 αλλά μάλλον τα προβλήματα του Ερμή μπορεί να είναι πρακτικά.

Η Αφροδίτη μπαίνει στην εικόνα από 14.10 και αποτελεί μια καθησυχαστική επιρροή. Αν υπήρξε αναταραχή στο οικογενειακό περιβάλλον, ή το σπίτι, ή με τους αγαπημένους ανθρώπους σου, ή κάποιες παραφωνίες στα επαγγελματικά σου τις λειαίνει. Ο Άρης από τις 22.10 όμως ίσως δημιουργήσει απογοήτευση και θυμό για κάποιους που θεωρούσες ότι δεν επρόκειτο ποτέ να σε απογοητεύσουν ή να σου φερθούν άκαρδα, ή επιπόλαια. 

Ω ναι! Μετά τον Ζυγό ο Δίας μπαίνει για περισσότερο από ένα χρόνο στον Σκορπιό (από 10.10) δίνοντας σου διάθεση και ενθουσιασμό για καινούργια ζωή. Πολλοί Καρκίνοι αποκτάνε παιδιά, ή η οικογένεια αυξάνει τα μέλη της, ερωτεύονται, ρισκάρουν σε καινούργιες δουλειές, αποφασίζουν να αλλάξουν σελίδα στη ζωή τους. Από εδώ και πέρα οι ευκαιρίες αυξάνονται για όσους Καρκίνους αποφασίζουν να κοιτάξουν μπροστά.

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

O Άρης στον Ζυγό

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!