ΚΡΙΟΣ

(21/3 – 19/4)

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ό Άρης σε ένα κομβικό σημείο του ηλιακού αστρολογικού σου χάρτη σηματοδοτεί μια σημαντική καμπή της χρονιάς που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σχέσεις που σε επηρεάζουν άμεσα. Έτσι η συντροφική ζωή γίνεται το μεγάλο θέμα του μήνα όπως και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες.

Ίσως σε  αυτό το διάστημα θυμηθείς κάτι που θεωρείται αναπότρεπτο στη ζωή: κάθε τόσο, κάποιος ή κάποιοι μας ενοχλούν, μας πιέζουν, μας φαίνονται λίγοι, μας τη σπάνε, δεν τους αντέχουμε, θα θάλαμε να εξαφανιστούν από τη ζωή μας. Δεν έχει σημασία πόσο αγαπάς το/η σύντροφό σου, τους γονείς σου, τους φίλους σου, ή πόσο ανεκτές είναι οι επαγγελματικές σου σχέσεις, αλλά είναι  μερικές φορές που δεν μπορείς να αντέξεις τις απαιτήσεις τους, τις παραξενιές τους ακόμα και την παρουσία τους. Δεν παύεις να ενδιαφέρεσαι ή να αγαπάς απλώς θέλεις χώρο και καθόλου ευθύνες, ή αντιπαραθέσεις, ή συγκρούσεις. Το να απομακρυνθείς από δίπλα τους, ή να κάνεις ένα βήμα πίσω δεν είναι σημάδι εγωισμού  Το να δραπετεύεις μία στο τόσο από αυτούς που αγαπάς είναι θέμα επιβίωσης. Κι εδώ υπάρχει και η συμπαντική ειρωνεία: για κάποιο μυστηριώδη  λόγο σού είναι αδύνατον να γυρίσεις την πλάτη σου στους ανθρώπους που σε τρελαίνουν περισσότερο. (Βεβαίως αν είσαι μόνος/η ή ψάχνεσαι εργασιακά είναι ένας από τους μήνες που έχεις τη δυνατότητα δράσης με αποτέλεσμα).

Υ.Γ. Ο Ερμής στον Τοξότη (από 5.11) σε διευκολύνει σε θέματα που περιέχουν επικοινωνία και μετακίνηση. Άρα σπουδές, μετακομίσεις, ταξίδια, σημαντικές επαγγελματικές επαφές, ό,τι σχετίζεται με ίντερνετ, γνώση και μίντια μπορεί να εξελιχθεί. Ξεκινήματα, ενάρξεις, εγκαίνια μπορούν να δρομολογηθούν. Όσο για την Αφροδίτη στον Σκορπιό (από 7.11) δημιουργεί ευνοϊκό πλαίσιο σε οικονομικές απαιτήσεις, δοσοληψίες, συμφωνίες, συνεταιρισμούς. Ναι τα αισθήματα αναθερμαίνονται και ζητούν ικανοποίηση και η τσέπη ίσως, (μακάρι) αν δεν γεμίζει τουλάχιστον δεν πιάνεις ύφασμα.

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!