ΚΡΙΟΣ

(21/3 – 19/4)

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Εντάξει μπορεί να είσαι και εργασιομανής αλλά τις τελευταίες εβδομάδες φαίνεται ότι το πρακτικό κομμάτι της ζωής σε έχει στενέψει. Παρά πάνω δουλειά, πρακτικές εκκρεμότητες, τρεξίματα, λογαριασμοί, ουρές, το αυτοκίνητο, ο οδοντίατρος, το κατοικίδιο συνεχίζουν να σε απασχολούν, να σε εκνευρίζουν και  να σου τρώνε το χρόνο μέχρι τις 22.10 τουλάχιστον αφού ο Άρης στην Παρθένο συνεχίζει να βρίσκεται στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις, την εργασία και την υγεία μαζί με το σώμα- γυμναστήριο, δίαιτες, τσεκ απ κλπ.

Όμως από τις 22.10 τα πράγματα σοβαρεύουν αφού ο Άρης μετακινείται στον Ζυγό που για σένα συμβολίζει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του ηλιακού σου αστρολογικού χάρτη: τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου δηλαδή τη συντροφική ζωή και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Από το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα λοιπόν μπαίνεις σε μια έντονη και καθοριστική περίοδο της χρονιάς: όπου υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν έρχεται στην επιφάνεια, όπου υπάρχουν ρήγματα θα εμφανιστούν με ένταση, όπου  υπάρχουν διαφωνίες θα τονιστούν. Είναι εποχή που ό,τι δεν είναι σταθερό ταρακουνιέται,  ή αν αντέχει εξελίσσεται.

 Βεβαίως υπάρχουν και καλά νέα. Η Αφροδίτη νωρίτερα στον Ζυγό (14.10-7.11) αλλά και ο Δία λίγο πριν φύγει από τον Ζυγό (μέχρι δηλαδή τις 10.10)  μπορούν να δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες στις σχέσεις, να ηρεμούν τις εντάσεις, να χτίζουν γέφυρες και να ενισχύουν το διάλογο, τη συνεργασία και να συνθέτουν τις απόψεις. Η Αφροδίτη ενισχύει την καλή θέληση, αρκεί να υπάρχει, και ο Δίας αποχαιρετώντας σε μπορεί να σου αφήσει μια σχέση, μια συνεργασία, μια προοπτική, μια υπόσχεση, μια σημαντική γνωριμία ή μία συνάντηση που θα ανθίσει τα επόμενα χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση είναι ένα μήνας προσανατολισμένος προς τις σχέσεις, καθημερινές ή σχέσεις από τις οποίες με οποιοδήποτε τρόπο εξαρτάσαι κατά τον οποίο καλείσαι να δεις με ποιους είσαι, τι σου προσφέρουν, τι τους προσφέρεις, με ποιους θέλεις να συμπορευτείς και να αποφασίσεις αν έχει έρθει η ώρα να αφήσεις πίσω σου κάποιον/α/ κάποιους.

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

O Άρης στον Ζυγό

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!