ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Τι έχουμε;  Τον Ερμή στον φιλικό Τοξότη (από 5.11) κι εκεί επίσης τον Κρόνο για λίγο ακόμα, έχεις τον Άρη όλο τον μήνα στον επίσης φιλικό Ζυγό και την Αφροδίτη (από 7.10) στον Σκορπιό όπου βρίσκεται και ο Δίας που ναι μεν είναι σε δύσκολες όψεις αλλά η Αφροδίτη μαζί με τον Δία είναι οι δύο ευνοϊκοί πλανήτες που λειαίνουν τις αντιθέσεις και λειτουργούν ακόμα και σε δύσκολες θέσεις πολλές φορές θετικά.  Πρόκειται λοιπόν για ένα μήνα που μπορεί να ανήκει στα + του χρόνου.

Είναι περίοδος που κοιτάς προς τα έξω. Που το σπίτι και ο στενός κύκλος καλό είναι να μην ανακόπτουν την εξωστρέφεια σου που ίσως στοχεύει σε επαγγελματικά σχέδια και συζητήσεις, ή να σχετίζεται με χρήσιμες συναντήσεις και ραντεβού, που το ενδιαφέρον μπορεί να στρέφεται σε σπουδές, ταξίδια, με ό,τι σχετίζεται με το εξωτερικό, ή που μπορεί να περιέχει μετακινήσεις, μετακόμιση, κινητικότητα που αφορά στόχους και όνειρα που δρομολογούνται ή  αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά.

Αυτά που παίζονται, ή διακυβεύονται εκεί έξω είναι πολύ σημαντικότερα από την ησυχία σου. Είσαι σε κατάσταση να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις των άλλων, να θέσεις τους όρους τυχόν συνεργασίας σου, να αναζητήσεις επαγγελματικές διεξόδους ή να αναζητήσεις καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές, να θέσεις δηλαδή τις βάσεις της μελλοντικής σου πραγματικότητας.

Οι διελεύσεις αυτές  αυξάνουν τη δημιουργικότητα και την ανάγκη να εκφραστείς, συμπίπτουν με αυξημένη αυτοπεποίθηση, με μια αίσθηση ευεξίας και μπορεί να σηματοδοτούν μια επιτυχία, ή τουλάχιστον την άρση των δυσκολιών και των εμποδίων επιτρέποντάς σου να προχωρήσεις πιο εύκολα. Υπάρχει η διάθεση να βελτιώσεις τις συνθήκες ζωής, το σπίτι, την οικογενειακή ζωή, ή τις σχέσεις με τους γονείς, ή πιο προσωπικά υπάρχει η βαθύτερη ανάγκη να αισθανθείς καλά με τον εαυτό σου. Η ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια αυξάνεται.

Τώρα επίσης μπορείς να περάσεις μερικές αναζωογονητικές  ώρες με αυτόν/ην που είναι δίπλα σου και αγαπάς, ή να κοινωνικοποιηθείς, να βγεις με φίλους, ή όσους συμπαθείς  κι έχεις καιρό να δεις, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους ανάμεσα στους οποίους αν είσαι μόνος/η και ψάχνεσαι ίσως να είναι αυτός/η που πιθανόν να ξεκινήσετε μια ιστορία.

 

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!