ΛΕΩΝ

(23/7 – 22/8)

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

 

Όταν διελαύνουν πλανήτες στην Παρθένο τα θέματα που σε απασχολούν πιθανότατα σχετίζονται με το χρήμα, την οικονομική ασφάλεια, ό,τι θεωρείς δικά σου, με ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, με τα ταλέντα σου που μπορείς να εκμεταλλευτείς, με την αυτοπεποίθησή σου. Σε αυτό το περιεχόμενο η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 14.10 τονώνει την αυτοεκτίμησή σου, σε κάνει να θέλεις περισσότερα, ανεβάζει τον υγιή εγωισμό, σε ενθαρρύνει να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου και πιθανόν έλκεις κάποια χρήματα ή βρίσκεις κάποιες οικονομικές διεξόδους. Ταυτόχρονα βεβαίως ο Άρης επίσης στην Παρθένο μέχρι τις 22.10 ενισχύει την παρορμητικότητά σου, αλλά και την απληστία σου- εκτός από τα «δικά σου» θέλεις και τα «δικά τους»-, σε σπρώχνει στη σπατάλη, ανεβάζει τις προσδοκίες σου σε ύψος που οι άλλοι δυσκολεύονται να τις κατανοήσουν ή  να τις εκπληρώσουν. Προσοχή γιατί εύκολα ο υγιής εγωισμός γίνεται αλαζονεία. Προσοχή και στις αγορές που αδειάζουν την τσέπη  ικανοποιώντας στιγμιαία τον καταναλωτισμό σου.

Όταν οι πλανήτες περάσουν στον Ζυγό- η Αφροδίτη στις 14.10 και ο Άρης στις 22.10, ενώ ο Ερμής βρίσκεται ήδη εκεί από την αρχή του μήνα και μέχρι τις 17.10 η επικοινωνία, η κινητικότητα, οι συζητήσεις, τα σχέδια, πιθανές μετακινήσεις και μετακομίσεις, θέματα σπουδών, ταξίδια, ξένες γλώσσες, επαγγελματικές και φιλικές επαφές παίρνουν το πάνω χέρι. Κι ενώ η Αφροδίτη αρχικά δίνει λεπτότητα στην επικοινωνία σου, σε κάνει πειστικό/η στα θέλω σου και σε βοηθάει να δημιουργήσεις χαλαρή ατμόσφαιρα όταν ο Άρης μπει στον Ζυγό είναι πιθανόν η ισχυρογνωμοσύνη, το εγώ ξέρω και οι απολυτότητα στις απόψεις και τη γνώμη σου να δυσχεραίνουν τις σχέσεις- είτε συντροφικές είτε εργασιακές- οπότε έχε υπόψη σου  να χρησιμοποιήσεις θετικά αυτή την Άρια ενέργεια διοχετεύοντας την σε ένα πρακτικό στόχο, σε επαφές που είναι χρήσιμες για τη δουλειά σου, ή για να ολοκληρώσεις και να φέρεις εις πέρας κάτι που θα σε εξελίξει. Θυμήσου ότι τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει μια συνομιλία λογικού μυαλού με λογικό μυαλό.

Και κάτι σημαντικό. Η διέλευση  του Δία στον Σκορπιό που ξεκινάει στις 10.10 και θα κρατήσει μέχρι τα μέσα περίπου του Νοεμβρίου του 2018 μπορεί να στρέψει τη ζωή σου σε νέα κατεύθυνση. Η οικογενειακή ζωή- που έχεις ή θα φτάξεις- είναι αυτή που ευνοείται αυτό το διάστημα, αυτή που επιστρέφεις όταν δεν έχεις που αλλού να πάς για να αναζητήσεις φροντίδα, αγάπη και συμπαράσταση. Είναι μια χρονιά που θα μπορούσες να μετακομίσεις σε ένα άλλο καλύτερο σπίτι, ή να αγοράσεις το δικό σου, ή να το ανακαινίσεις. Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις πόλη ή χώρα επίσης υπάρχει εύνοια, όπως και η επαγγελματική σου ζωή μπορεί να μην εξασφαλίζεται από αυτή την διέλευση αλλά σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι υπάρχει ένα δίκτυ προστασίας. Υ.Γ. Αυξάνεται η οικογένεια με ένα μωρό;

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

O Άρης στον Ζυγό

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!