ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Ο Κρόνος που ξεκίνησε την πορεία του στον Τοξότη τον Δεκέμβριο του  2014 και θα φύγει τον Δεκέμβριο του 2017 δεν προσφέρει τη χαρά της ζωής, ευχαρίστηση, ανεμελιά ή ξενοιασιά αλλά αυτοπειθαρχία, πρόγραμμα, σταθεροποίηση, αγωνία, περιορισμούς, δυστοκία, μελαγχολία, ευθύνες, καθυστερήσεις, πόνο, και εξαντλητική δουλειά. Ο Κρόνος που τώρα αφορά ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο είναι γεγονός ότι αλλάζει τη ζωή μας, προσφέρει τη δυνατότητα επαγγελματικής και συναισθηματικής εξέλιξης (προαγωγές, γάμο, παιδιά, μπορείς να πάρεις την επαγγελματική ζωή στα χέρια σου), ή δημιουργεί κρίση σε κάποιο τομέα της ζωής σου ώστε να προσπαθήσεις  να σώσεις ή να προσέξεις αν σε ενδιαφέρει ή να συνειδητοποιήσεις ότι ένας κύκλος τέλειωσε, ή δυναμώνει τις αντοχές ώστε επίπονα να κάνεις πραγματικότητα το παρόν και το μέλλον που επιζητάς. Δύσκολες εποχές άλλα ό,τι μένει είναι το σημαντικό.

Ε ναι, δεν είναι όλες οι μέρες γεμάτες αγώνα, εσωστρέφεια, αμφιβολίες και άγχος. Υπάρχουν περίοδοι που είναι υποσχόμενες, λαμπερές, αισιόδοξες. Μέρες που σε διευκολύνουν, είναι γενναιόδωρες, σε προχωράνε χωρίς φρένο. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο (έως τις 14.10) και τον Άρη επίσης εδώ (μέχρι τις 22.10) υπάρχει ζωντάνια, ενέργεια, κινητικότητα. Ανάλογα με το σε ποιο σημείο βρίσκεται η ζωή σου, με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου είναι ένα διάστημα που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για επαγγελματικές επιδιώξεις- να τρέξεις τη δουλειά σου, να ψαχτείς επαγγελματικά, να προκαλέσεις θετικές εξελίξεις, να ανοιχτείς, να επιδιώξεις συνεργασίες- ή μπορείς επίσης να καλλιεργήσεις τη σχέση που σε ενδιαφέρει, να την προχωρήσεις, να γοητεύσεις και να γοητευτείς, να κινηθείς κοινωνικά, να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις, να φροντίσεις την εμφάνισή σου, να έχεις πολλές ανέμελες μέρες.

 Με τους πλανήτες να περνάνε στον Ζυγό- Αφροδίτη από 14.10 και Άρης από  22.10 και με την σημείωση ότι ο Ερμής βρίσκεται ήδη στον Ζυγό και θα μείνει μέχρι τις 17.10- η προσοχή στρέφεται στην οικονομική σου κατάσταση, τα έσοδα/έξοδα, σε ό,τι μοιράζεσαι με τους άλλους (χρήματα και αισθήματα) με αποτέλεσμα στην αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου: νιώθεις ότι σε αγαπάνε και ό,τι δεν κινδυνεύεις οικονομικά είσαι καλά, νιώθεις παραμελημένος/η και αγχωμένος/η οικονομικά είσαι ανήσυχος/η.

Μείνε στην θετική πλευρά αυτών των διελεύσεων διευρύνοντας τις  επαγγελματικές σου ικανότητες με καινούργια προσόντα. Βεβαιώσου επίσης  ότι θα ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να ανακαλύψεις που πουλάνε  φτηνότερα κραγιόν και aftershave γιατί αν αφεθείς στη καταναλωτική μανία σου θα βρεθείς με άχρηστα πράγματα που θα έχεις πληρώσει ακριβά. Ακόμα θυμήσου ότι η λέξη «διασκέδαση»  αναφέρεται  στην χαρά και την απόλαυση που αισθάνεσαι όταν εκφράζεις ελεύθερα τα ταλέντα και τα συναισθήματά σου, ενώ με την λέξη «εργασία» εννοούμε οτιδήποτε κάνεις για χρήματα  ενώ δεν θέλεις καθόλου να το  κάνεις. Τώρα είναι η στιγμή να αναρωτηθείς πως μπορείς να συνδυάσεις χαρά και εργασία.

 

 

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

O Άρης στον Ζυγό

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!