ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 – 22/9)

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Η διέλευση του Κρόνου στον Τοξότη,  στον πιο ιδιωτικό και υπόγειο τομέα του ηλιακού σου χάρτη φτάνει στο τέλος της στα μέσα του Δεκεμβρίου. Στο κέντρο αυτής της διέλευσης βρέθηκε η οικογένεια,  η οικογενειακή ζωή με τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα και κατ’ επέκταση η επαγγελματική ζωή. Το θέμα του Κρόνου είναι πάντα οι υποχρεώσεις που έρχονται να πέσουν βαριές στον ώμο, όπως και οι καθυστερήσεις, η αναμονή, οι απαγορεύσεις, ο περιορισμός της χαράς εξ αιτίας των καθηκόντων και των δεσμεύσεων.

 Κατά τη διάρκεια αυτής τη διέλευσης χρειάστηκε να αναλάβεις οικογενειακές υποχρεώσεις, να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις στον επαγγελματικό τομέα και να επανεφεύρεις τον εαυτό σου πετώντας από την ζωή και την ψυχή σου ό,τι έκλεισε τον κύκλο του.  Στα τελευταία του μέτρα ο Ερμής στον Τοξότη από 5.11 σε φέρνει αντιμέτωπο με πρακτικές πλευρές του σπιτιού, δημιουργεί πιθανόν οικογενειακές ή επαγγελματικές δυσκολίες και ίσως ανεβάζει τα επίπεδα ανασφάλειας εξ αιτίας πιθανόν της αδυναμίας κάποιων ανθρώπων δίπλα σου να σε βοηθήσουν, ή να σε στηρίξουν,  ή που σε επιβαρύνουν με τα βάρη τους.

Ο Άρης στον Ζυγό φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά θέματα- που σε πιέζουν μάλλον-  ή έκτακτα έξοδα ανατρέπουν τον προϋπολογισμό.  Προσοχή στις παρορμητικές αγορές που αδειάζουν την τσέπη και μετά από λίγο αναρωτιέσαι γιατί τις έκανες. Ανακινούνται επίσης και θέματα αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης.  Δυσκολίες στη δουλειά ρίχνουν την αυτοπεποίθηση όπως και η ασφάλεια που δίνει η δουλειά σταθεροποιεί την αυτοεκτίμηση.

Όσο για τον Δία και την Αφροδίτη (από 7.11) στον Σκορπιό φέρνουν  πολλή συζήτηση, πολλά σούρτα φέρτα, πολλά μου είπες σου είπα, κινητικότητα, έντονους ρυθμούς καθημερινότητας και αν θέλεις επαγγελματική δράση. Μπορείς να λες ό,τι σκέφτεσαι χωρίς να το περικυκλώνεις προσέχοντας ωστόσο να ακούς και τον άλλο, το ένστικτό σου είναι οξυμένο οπότε μπορείς να το εμπιστεύεσαι, όπως και τη διαίσθησή σου που πιθανότατα σε καθοδηγεί σωστά. Υπάρχει σωστό τάιμινγκ και συγχρονισμός ώστε να βρίσκεσαι στο σωστό μέρος με τους σωστούς ανθρώπους. Είναι εποχή επικοινωνίας οπότε ενεργοποίησε τις επιδιώξεις σου και κυρίως επαγγελματικά δρομολόγησε τα σχέδια σου ή προετοίμασε το πάρα κάτω της δουλειάς σου. Μπορείς να ταξιδέψεις, να συναντήσεις χρήσιμους ανθρώπους, να ψαχτείς επαγγελματικά, να δώσεις ενέργεια και ώθηση στις φιλοδοξίες και τα όνειρά σου.

 

 

 

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!