ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 21/11)

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Πώς θα είναι ο μήνας; Περίεργος; Ή μάλλον επειδή το περίεργος δημιουργεί περίεργους συνειρμούς ας πούμε ότι ο μήνας είναι μικτός. Καταρχάς η Αφροδίτη (μέχρι τις 14.10)  και ο Άρης (έως τις 22.10) θα βρίσκονται στην Παρθένο: όταν τα επαγγελματικά πηγαίνουν καλά τα αισθηματικά μπάζουν νερά. Κι όταν οι σχέσεις κυλάνε χωρίς πρόβλημα τότε στα επαγγελματικά παρουσιάζονται ρωγμές. Μπορεί το σύμπαν πιθανόν να διασκεδάζει με τέτοιες αντιφάσεις, αλλά οι άνθρωποι καθόλου. Το σίγουρο είναι ότι ενώ μπορείς να είσαι ευχάριστος/η στις κοινωνικές σου σχέσεις, να δίνεις αντικειμενικές συμβουλές και να  κάνεις τους άλλους να χαμογελάνε με το χιούμορ σου πολλές φορές υποφέρεις εσωτερικά γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει πώς αισθάνεσαι. Και πώς αισθάνεσαι άραγε;  Με τους πλανήτες να ενεργοποιούν θετικά το ζώδιό σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς στο κύμα. Δεν χρειάζεται να κατηγορείς τον εαυτό σου για τίποτα, τα επίπεδα άγχους είναι φυσιολογικά, οι άνθρωποι γύρω σου είναι ανοιχτοί, εσύ δεν έχεις λόγους να μην αισθάνεσαι καλά. Είναι εποχή για φίλους, εξόδους, χαλαρή συντροφική ζωή ή και για επαγγελματικές συζητήσεις με ενδεχόμενη συνεργασία, ή σκέψεις για εργασιακές αλλαγές.

Όταν οι πλανήτες περάσουν στον Ζυγό (η Αφροδίτη από 14.10 και ο Άρης από 22.10) το κλίμα αλλάζει. Η Αφροδίτη κάνει γκρίζα την καθημερινότητα, έξτρα βαρετά τα ίδια και τα ίδια και σε ξεμυαλίζει με σκέψεις για εκδρομές και ταξίδια. Οι ερωτικοί πειρασμοί μεγαλώνουν, οι φαντασιώσεις μπορεί να περιέχουν ένα τρίτο άνθρωπο αν είσαι σε σχέση, ή αν είσαι μόνος/η ίσως δελεάζεσαι να γλιστρήσεις σε μια σχέση που δεν σου ταιριάζει καθόλου αλλά η έλλειψη είναι τόσο ισχυρή που δεν υπολογίζεις το ποιος/α σε γοητεύσει και αδιαφορείς για τη λογική που μάλλον σου λέει «μην». Κι αν η Αφροδίτη σε προτρέπει σε οτιδήποτε εξάπτει τη φαντασία σου ή σε κάνει να ανοίγεις το ψυγείο κάθε τόσο αναζητώντας την ευχαρίστηση που πιθανόν δεν σου δίνει η συναισθηματική σου ζωή ο Άρης μάλλον υποσκάπτει την αυτοπεποίθησή σου, την ισορροπία σου και σε προκαλεί σε βλαβερές καταχρήσεις ή δημιουργεί  βραχυκύκλωμα στη δουλειά, ή σε φορτώνει με έξτρα ευθύνες και  άγχη που μπορεί να μην είναι δικά σου αλλά κάποιου δικού σου ανθρώπου που δεν μπορείς να πεις όχι.

Και ναι ο Δίας περνάει στον Σκορπιό από τις 10.10. Οι προβολείς πάνω σου από εδώ και πέρα και μέχρι τα μέσα περίπου  του Νοεμβρίου του 2018. Σε όποια στιγμή της ζωής σου και να βρίσκεσαι ο Δίας δημιουργεί ενθουσιασμό, κύματα αισιοδοξίας και  επιθυμία για ανάπτυξη και εξέλιξη. Ο Δίας είναι τύχη. Όχι τύπου κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει αλλά πίστη ότι θα βοηθήσεις να συμβεί κάτι που σε σπρώχνει στο μέλλον. Οι γόρδιοι δεσμοί κόβονται, αισθάνεσαι περισσότερο ελεύθερος/η να ακολουθήσεις το δρόμο της καρδιάς σου και των στόχων σου. Θυμήσου ότι οι ευκαιρίες εμφανίζονται όταν είσαι ανοιχτός/η,  όταν αναλαμβάνεις το ρίσκο και δεν γκρινιάζεις- αν αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου μίζερα πώς περιμένεις να σε αντιμετωπίσει το σύμπαν γενναιόδωρα;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

O Άρης στον Ζυγό

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!