ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 – 21/11)

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Δύο αντικρουόμενες δυνάμεις συνθέτουν τον Νοέμβριο. Τα καλά νέα είναι η Αφροδίτη που αρχίζει τη διέλευσή της στο ζώδιό σου από τις 7.11 και φυσικά ο νεοεισερχόμενος Δίας επίσης εδώ στον Σκορπιό.

Προσωπικές και επαγγελματικές προοπτικές διευκολύνονται κι εσύ χρειάζεται να τις δεις, ή να τις δημιουργήσεις, ή να αφεθείς να τις ακολουθήσεις χωρίς καθυστέρηση. Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας, ή κάποιος (ή μια συγκυρία, ένα γεγονός, ή μια συζήτηση, ή συνειδητά εσύ ο ίδιος/α)  μπορεί να στρέψει την προσοχή σου σε μια επαγγελματική πτυχή που δεν είχες προσέξει ή αξιοποιήσει ή που ήθελες αλλά δεν τολμούσες και που όντως σου ανοίγει ένα νέο εργασιακό κεφάλαιο στη ζωή σου. Οι σχέσεις που σε ενδιαφέρουν και η συντροφική ζωή μπορούν να γίνουν πηγή ικανοποίησης διαπιστώνοντας  ότι η ζωή  με τον/ τη σύντροφος ξαναμπαίνει σε θετική τροχιά. Ακόμα αυτός ή αυτή που μπαίνει στη ζωή σου αυτή την εποχή είναι πιθανόν το αποτέλεσμα μιας ευχής που εισακούστηκε.

 Δίπλα στο ευνοϊκό κομμάτι που σε ανοίγει ή μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες ενός μέλλοντος όπως το θέλεις υπάρχει και ο ύφαλος που ονομάζεται Άρης στο Ζυγό που συνεχίζει να ενεργοποιεί ένα σκοτεινό σημείο του ηλιακού σου χάρτη. Ο τομέας του διελαύνει ο Άρης περιέχει διάψευση, ήττες, αδυναμία, εξιδανίκευση, φθορά, αυτοκαταστροφή, χαμηλή αυτοεκτίμηση. Αν ο ίδιος αυτός τομέας δεν περιείχε ταυτόχρονα και ανιδιοτελή αγάπη και το μεγαλείο της ψυχής, την προσφορά και τη γενναιοδωρία θα μιλούσαμε για τομέα- παγίδα. Άρα εξαρτάται από το βαθμό συνειδητότητας αν θα παρασυρθείς από το σκοτάδι ή θα ευχαριστηθείς τα δώρα του μήνα.

Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση όταν μια λέξη, ή μια πράξη, ή μια συμπεριφορά  κάποιου στη δουλειά, στην οικογένεια ή στη σχέση που άλλες φορές μπορούσε να περάσει απαρατήρητη αυτό το μήνα φαίνεται ότι χτυπάει ένα ευαίσθητο νεύρο σου δημιουργώντας δυσανάλογες εκ μέρους σου αντιδράσεις. Μην αφήσεις το κακό παρελθόν να παρεμβάλλεται στο παρόν σου και μην κάνεις να πληρώνουν τα προηγούμενα σπασμένα τωρινοί άνθρωποι που σε αγαπάνε και σε εκτιμούν. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!