ΤΑΥΡΟΣ

(20/4 – 20/5)

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Όσο η Αφροδίτη (μέχρι τις 14.10) και ο Άρης (έως τις 22.10) βρίσκονται στην Παρθένο η ζωή κυλάει πιο εύκολα, είναι ερωτική μερικές μέρες, διασκεδαστική κάποιες άλλες, με φίλους, εξόδους, ευχάριστες συναναστροφές, με την επιθυμία να αρέσεις περισσότερο έντονη, με την διάθεση να δημιουργήσεις, να ξενυχτήσεις, να κάνεις σεξ, να φύγεις εκδρομή, να τζογάρεις, να φλερτάρεις, να αθληθείς, να πας στην εξοχή, να κάνεις όνειρα για το μέλλον, να σκεφτείς το ενδεχόμενο παιδιού, να ασχοληθείς με τα παιδιά σου περισσότερο, να πιεις ένα ποτήρι πάρα πάνω, να αστειευτείς, να βάλεις τα γέλια. Με λίγα λόγια μπορείς να είσαι επάνω στο κύμα της ζωής χωρίς προσπάθεια ή ανησυχίες. Μπορείς να αφεθείς.

Η μετακίνηση των πλανητών στον Ζυγό με την Αφροδίτη καταρχάς (14.10-7.11) και τον Άρη αργότερα (από 22.10) σε στρέφει στη δουλειά, την καθημερινότητα, το σώμα και την υγεία σου. Αξίζει να παρατηρήσει κανείς την αντίδρασή σου στην είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό: θα ρίξεις τους ρυθμούς σου; Θα αρχίσεις να σκέπτεσαι πώς μπορείς να δραπετεύσεις από την καθημερινότητα; Θα αρχίσεις να τρως περισσότερο σαν υποκατάστατο της αγάπης; Ή θα ερωτευθείς ένα/μία συνάδελφο για να δώσεις στον εαυτό σου μια αιτία να σηκώνεται κάθε πρωί από το κρεβάτι;  Όσο για τον Άρη στον Ζυγό μην παίρνεις τα πάντα τοις μετρητοίς και προσωπικά τους συνηθισμένους εκνευρισμούς στη δουλειά σου, τρέξε αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, εντατικοποίησε τις προσπάθειές σου για εύρεση δουλειάς αν ψάχνεις, φρόντισε το σώμα σου και βρες τρόπους να χαλαρώνεις μετά από μια δύσκολη εργασιακά μέρα. Α ναι: τα προβλήματα των σχέσεων, ή της μία σχέσης που σε ενδιαφέρει δεν εξαφανίζονται παριστάνοντας τον πολυάσχολο.

Και το καλό νέο για το τέλος. Η διέλευση του Δία στον Σκορπιό από 10.10 για περισσότερο από ένα χρόνο μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά δημιουργική στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων- ερωτικών, συντροφικών, επαγγελματικών. Από εδώ και πέρα μπορείς να είσαι ο/η κυνηγός και το θήραμα. Να γίνεις το έπαθλο ή να κερδίσεις ένα έπαθλο. Να είσαι αυτός/η που γοητεύει και αυτός/η που γοητεύεται. Αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις να επιλέξεις από ένα δίπολο ρόλων που είναι γραμμένοι για να πρωταγωνιστήσεις.

Η χειρότερη αντίδραση σ’ αυτήν τη σημαντική πλανητική συγκυρία είναι η ακινησία. Αποφεύγοντας τα δύο άκρα που είναι Εγωισμός και Υπεραισιοδοξία μπορείς να σταματήσεις για λίγο να αγχώνεσαι ότι όποιος/α  σε πλησιάζει είναι απελπισμένος/η  ή προβληματικός/η και να απολαύσεις τη θερμότητα στις σχέσεις που σημαίνει ότι εκστομίζονται «γαμήλιοι» όρκοι, (ή ανανεώνονται), ότι οι σχέσεις με τους συνεργάτες βελτιώνονται, ή ότι ένας κύριος/μια κυρία (που σχετίζεται πιθανόν με το  εξωτερικό)  σου ζητάει συνεργασία, ή του/της προτείνεις εσύ. Με δύο λόγια κάτι ανθίζει αυτή τη χρονιά.

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

O Άρης στον Ζυγό

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!