ΤΑΥΡΟΣ

(20/4 – 20/5)

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Δίας απέναντί σου στον Σκορπιό, στον τομέα που συμβολίζει τους σημαντικούς άλλους ή τον Άλλο στη ζωή σου σε καλεί να σκεφτείς τη συντροφική ζωή που επιθυμείς, έχεις, ή  θάθελες και επίσης να συνειδητοποιήσεις κι έπειτα να εκφράσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου που αφορούν τη σχέση σου με ένα/μία σύντροφο.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου; Μόνο/η χωρίς υποχρεώσεις και ευθύνες ή ως δεσμευμένο/η/ παντρεμένο/η; Δεν μπορείς να έχεις και τα δύο. Ακόμα κι ένας ευφυής αστρολόγος που καταλαβαίνει τις εσωτερικές αντιφάσεις δε θα βοηθούσε ιδιαίτερα, αφού εσύ είσαι που πρέπει να λύσεις το γόρδιο δεσμό. Οι σχέσεις μπορεί να γίνουν εθιστικές- εξ ου και όλες οι παρενέργειες, το στρες που προκαλούν και ο αγώνας που υπάρχει σε αυτές-αλλά είναι προτιμότερο  να μένεις μόνος/η σου; Επίσης: ένας εναντίον όλων, ένας μοναχικός καβαλάρης που υπερασπίζεται τις αξίες του με αδιευκρίνιστο αποτέλεσμα, ή κάποιος/α που υποχωρεί για να επιβιώσει επαγγελματικά;

Την πορεία του Δία στον Σκορπιό που σε επηρεάζει άμεσα έρχεται να ενισχύσει ακόμα πάρα πάνω η θετική επιρροή της Αφροδίτης επίσης στον Σκορπιό (από τις 7.11).  Συγκεντρωτικά αυτοί οι δύο πλανήτες σημαίνουν ότι σου δίνεται η δυνατότητα να ανοιχθείς στον μεγάλο κόσμο και τις σχέσεις. Να καλλιεργήσεις όσες σε εξελίσσουν να ανοιχτείς σε καινούργιες που θα σε ενεργοποιήσουν, ή θα σου είναι χρήσιμες. Υπάρχει εξωστρέφεια, επιθυμία για σχέσεις- κοινωνικές, ερωτικές, επαγγελματικές, δημιουργικές. Οι διαπροσωπικές σχέσεις ενισχύονται.

Αν υπάρχει αίσθηση μοναξιάς,  ή αίσθηση ότι δεν υπάρχει ικανοποιητική εγγύτητα στις προσωπικές ή συντροφικές σχέσεις  έρχεται  με ένταση στην επιφάνεια και με αίτημα οι σχέσεις να γίνουν ουσιαστικές, ή να αναζητηθούν νέες. Στην ουσία τους αυτές οι δουλεύσεις διευκολύνουν στο σχηματισμό, στη διαμόρφωση και στην διατήρηση όλων των ειδών των σχέσεων- συμπεριλαμβανομένου του γάμου, ή απαλλάσσεσαι με ανακούφιση από σχέσεις που δεν πάνε πουθενά.  Είναι επίσης καλή εποχή για επαγγελματικά θέματα, για σχέσεις και ανοίγματα στο εξωτερικό, ή για κάθε στενή σχέση.

Υ.Γ. Ο Άρης στον Ζυγό κάνει επίσης σημαντικό τον τομέα της εργασίας (περίοδος πιθανής έντασης αλλά και εργασιακής επανεκκίνησης, ή βελτίωσης της δουλειάς αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας.  Προσοχή στο σώμα και την υγεία. Επίλυση πρακτικών ζητημάτων ή εκκρεμοτήτων που επιστρέφουν για να διευθετηθούν.

 

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!