ΤΟΞΟΤΗΣ

(22/11 – 21/12)

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

 

 Πώς είναι ο Νοέμβριος; Καταρχάς ο Κρόνος διανύει τα τελευταία μέτρα στο ζώδιό σου (στις 20 Δεκεμβρίου περνάει στον Αιγόκερω) γεγονός που σημαίνει ότι οι περισσότεροι Τοξότες μπορούν να αναπνεύσουν. Ο Ερμής στον Τοξότη (από 5.11) ανεβάζει τους ρυθμούς της καθημερινότητας με πρακτικές δουλειές, πιθανές επαγγελματικές συναντήσεις,  εργασιακή κινητικότητα, συζητήσεις, επαφές. Οι συναντήσεις επίσης με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν, σου κάνουν κέφι, ή έχεις να δεις καιρό αυξάνονται αυτή την περίοδο. Είναι περίοδος που μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά και άμεσα για τις επιδιώξεις σου, τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τα θέλω σου. Ταυτόχρονα ο Άρης στον Ζυγό ενισχύει την επιθυμία σου να είσαι με ανθρώπους που εκτιμάς, που μπορείς να συζητήσεις οτιδήποτε, με φίλους και γνωστούς που διασκεδάζεις και χαλαρώνεις. Οι σχέσεις μπορούν να σου προσφέρουν καλή διάθεση και άνεση, χαρά μερικές φορές και ανάσα τις περισσότερες.

Είναι επίσης περίοδος που διανοητικά βρίσκεσαι σε φόρμα οπότε ό,τι χρειάζεται ή απαιτεί διανοητική προσπάθεια μπορεί να έχει καλά αποτελέσματα όπως και μπορείς να βρεις άκρη με γραφειοκρατικά θέματα, ή θέματα που σχετίζονται με σπουδές, μετακινήσεις και ταξίδια,  εμπόριο ή ελεύθερα επαγγέλματα. Είναι εποχή πειθούς εκ μέρους σου κατά την οποία μπορείς να διαπραγματευθείς επαγγελματικά και προσωπικά ή οικογενειακά θέματα.

Όσο για τον Δία ήδη και την Αφροδίτη στον Σκορπιό (από 7.10)  να θυμάσαι ότι ενώ η εύνοια, η ευκολία, η τύχη και οι ευκαιρίες που δίνει ο Δίας στους προηγούμενους 11 οίκους είναι χειροπιαστές, στον 12ο ηλιακό σου οίκο που  εκπροσωπείται για σένα από τον Σκορπιό μπορεί να μη φαίνονται άμεσα αλλά αυτή η διέλευσή για σένα είναι πολύ τυχερή. Δηλαδή; Είναι σα να φοράς αδιάβροχο και κάθε είδους αντιξοότητα, δυσκολία ή πρόκληση δεν σε διαπερνάει- γλιστράει. Ακόμα και κάτι κακό ή δυσάρεστο να συμβεί στο τέλος, σε ένα αναπάντεχο γύρισμα της τύχης προσγειώνεσαι στα μαλακά. Κάτι που άρχισε ή εξελίχθηκε άσχημα στο τέλος τελειώνει καλά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!