ΤΟΞΟΤΗΣ

(22/11 – 21/12)

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

 

Καταρχάς να επαναλάβω ότι ο Κρόνος συνεχίζει να βρίσκεται εδώ στον Τοξότη επηρεάζοντας αυτήν την περίοδο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Ναι είναι δυσάρεστη η αίσθηση ότι γύρω σου ο κόσμος προχωράει ενώ εσύ καθυστερείς,  ότι κοιτάς τη ζωή πίσω από ένα χοντρό φυμέ τζάμι ενώ εσύ  αθόρυβα στεγνώνεις τα δάκρια σου συνεχίζοντας να παριστάνεις τον αισιόδοξο και εξωστρεφή τύπο που πάντα χαμογελάει όσα άσχημα κι αν του έχει φέρνει η ζωή. Ο Κρόνος είναι εντελώς αντίθετος στη φύση ενός Τοξότη αφού φέρνει πίεση, περιορισμούς, φόβους, υποχρεώσεις και μεγάλες δόσεις πραγματικότητας. Πίεση στη δουλειά, τη συντροφικότητα, την οικογενειακή ζωή, στην ψυχολογική σου κατάσταση. Γάμοι, διαζύγια, χωρισμοί, πατρότητα/μητρότητα για πρώτη φορά, απώλεια δουλειάς, υπερπροσπάθεια να επιβιώσεις επαγγελματικά, ανάληψη ευθυνών, ελάχιστη χαρά, μεγάλες περίοδοι περισυλλογής, οικονομικά προβλήματα, μελαγχολία, η ζωή αλλάζει χωρίς τη θέλησή σου πολλές φορές, ένταση, άγχος, αγώνας να τα καταφέρεις, αγώνας να τα βγάλεις πέρα. Χωρίς όμως τον Κρόνο τίποτα δεν θα ήταν σταθερό, δεν θα εξελισσόταν, δεν θα ήταν χειροπιαστό. Ο αγώνας του Κρόνου είναι αγώνας για κάτι με γερά θεμέλια που αντέχει και διαρκεί στον χρόνο και ανθίζει στο μέλλον. Ο Κρόνος είναι τα διόδια που πληρώνουμε για την ωριμότητα. 

Αλλά κι από άλλες πλευρές ο Οκτώβριος είναι ένας σημαντικός μήνας αφού ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στην Παρθένο (έως τις 22.10), όπως και η Αφροδίτη (έως τις 14.10) κάνοντας την επαγγελματική ζωή κέντρο του ενδιαφέροντος όπως πιθανόν και την οικογενειακή ζωή. Είναι εποχή έντονης κινητικότητας στα επαγγελματικά σου κι αυτό σημαίνει ότι πιθανόν υπάρχουν εξελίξεις είτε αναλαμβάνοντας νέες ευθύνες (προαγωγή) είτε αντιμετωπίζοντας πιεστικούς ανωτέρους, ή κακόβουλους ανταγωνιστές είτε αναλαμβάνοντας ο ίδιος ή η ίδια την επαγγελματική σου ζωή ξεκινώντας τη δική σου δουλειά. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι εποχή υποχώρησης αλλά προσπαθειών ώστε τα πράγματα να μετακινηθούν προς την κατεύθυνση που θέλεις. Η Αφροδίτη από δίπλα δημιουργεί έντονη μάλλον κοινωνικότητα είτε μέσω προσκλήσεων από άλλους είτε από διάθεση εξωστρέφειας είτε ακόμα και αναγκαστικής κοινωνικότητας επειδή δεν μπορείς να αποφύγεις κοινωνικές υποχρεώσεις.

Με πλανήτες στον Ζυγό στον οποίο βρίσκεται ήδη ο Ερμής (έως τις 17.10) ή ο Δίας μέχρι τις 10.10 και κατά τη διάρκεια του μήνα η  Αφροδίτη  (14.10-7.11) αλλά και ο Άρης (από 22.10) δεν μπορείς να μην σκεφτείς τον έρωτα, τη χαρά, τα σχέδια για το μέλλον, τους φίλους ή τη διασκέδαση. Όσο κι αν ο Κρόνος ενισχύει την αυτοσυγκράτηση και τους φόβους η ουσία με πλανήτες στον Ζυγό είναι ότι οι δοκιμασίες τελειώνουν και ότι αύριο ξημερώνει μια νέα ολόφωτη μέρα. Μέχρι τότε μπορείς να θυμηθείς τι σημαίνει φλερτάρω, δημιουργώ κάτι που με αντιπροσωπεύει, διασκεδάζω, ονειρεύομαι, συνεργάζομαι επί ίσοις όροις σε ένα κοινό στόχο, γελάω δυνατά. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

O Άρης στον Ζυγό

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!