ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(20/1 – 18/2)

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

 

Με τον Άρη στην Παρθένο έως τις 22.10  είναι πιθανόν να αισθάνεσαι κουρασμένος/η, στεγνός/η, άδειος/α  ή και θυμό όπως μάλλον αισθάνεται και ο Άγιος Βασίλης όταν επιστρέφοντας στο σπίτι του  κι έχοντας μόλις  μοιράσει τα δώρα αρχίζει να δέχεται νέες παραγγελίες για τον επόμενο χρόνο. Αν πιστεύεις ότι έχεις κολλήσει σε αυτή τη διάθεση κάνεις λάθος. Χρειάζεται να παραδεχτείς ότι ναι, έχεις κι εσύ ανάγκες και επιθυμίες. Πες τες δυνατά προς τα εκεί που αναζητάς ανταπόκριση. Με την Αφροδίτη επίσης στην Παρθένο μέχρι τις 14.10 μπορεί και να εισακουστείς αισθηματικά ή και επαγγελματικά αν εκεί είναι στραμμένη η προσοχή σου. Αισθήματα και χρήματα που πολλές φορές αλληλεπικαλύπτονται είναι τα βασικά θέματα αυτών των διελεύσεων. Θέλεις να δώσεις και να πάρεις αισθήματα, δίνεις και παίρνεις χρήματα. Το ποσοστό που θέλεις και δίνεις ή παίρνεις είναι διαπραγματεύσιμο.

Οι πλανήτες στον φιλικό σου Ζυγό είναι πάντα ευνοϊκοί για σένα. Έτσι με τον Δία στον Ζυγό για λίγο ακόμα (μέχρι τις 10.10), τον Ερμή επίσης στον Ζυγό (έως τις 17.10),  όπως και  την Αφροδίτη  (14.10-7.11) και τον Άρη στον Ζυγό (από  22.10) μπορείς να τρέξεις σε πολλούς δρόμους ακόμα κι αν οι πλανήτες στην Παρθένο δημιουργούν εσωτερική συννεφιά ή οικονομικούς πονοκέφαλους. Ο Ζυγός είναι ξέφωτο, είναι επαφές που σου κάνουν κέφι, και καλή διάθεση, είναι άνθρωποι που μπορούν να σε ξεσκαλώσουν με μια συζήτηση, ή να σε βοηθήσουν επαγγελτικά. Ο Ζυγός σου προσφέρει διαύγεια, αντικειμενικότητα, καθαρό μυαλό και λογική, ευκαιρίες να βγεις από το σπίτι σου, να μετακινηθείς, να επικοινωνήσεις, να μιλήσεις για ό,τι σε απασχολεί χωρίς αναστεναγμό. Θέλεις να ταξιδέψεις; Γίνεται. Θέλεις να σπουδάσεις;. Κάνε το. Θέλεις να φύγεις στο εξωτερικό; Μπορείς. Θέλεις να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους. Φυσικά. Θέλεις να ερωτευθείς κάποιον/α που έρχεται από μακριά; Κάνε το. Θέλεις να ανοιχτείς στο εξωτερικό, να διαφημίσεις τον εαυτό σου, να ακουστείς, να πείσεις; Άρπαξε την ευκαιρία.

Και ένα σημαντικό νέο: Η είσοδος του Δία του πλανήτη της επέκτασης, της τύχης, των ευκαιριών και της αισιοδοξίας μπαίνοντας στον Σκορπιό από τις 10.10 για περισσότερο από ένα χρόνο σε βάζει στην πρίζα για να ενθουσιαστείς με ένα στόχο, ένα άνθρωπο, ένα σχέδιο,  ένα όνειρο, μια επαγγελματική προοπτική, μια δυνατότητα, ένα καινούργιο δρόμο που αποφασίζεις να προχωρήσεις.

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

O Άρης στον Ζυγό

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!