ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(20/1 – 18/2)

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Νοέμβριος. Μάλλον ένας πολύ καλός μήνας αν συνυπολογίσουμε τον Ερμή στον Τοξότη (από 5.11), την Αφροδίτη στον Σκορπιό (7.11) και τον Άρη όλο τον μήνα στον Ζυγό. Δηλαδή; Είσαι στα καλύτερά σου όταν έχεις το μυαλό σου ανοιχτό, όταν αφήνεσαι στο τυχαίο, όταν πειραματίζεσαι,  όταν εκπλήσσεις και εκπλήσσεσαι και αυτή η εποχή είναι μια περίοδος που ευνοεί όλα αυτά. Είναι μια περίοδος εξωστρέφειας που μπορείς να φύγεις σε ένα ξαφνικό γουικ έντ, να βγεις να συναντήσεις φίλους και γνωστούς που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά, να κάνεις αν θέλεις επαγγελματικά ραντεβού, να ψαχτείς επαγγελματικά, να μάθεις κάτι που πάντα ήθελες να μάθεις-σπουδές, σεμινάρια, γλώσσα, οτιδήποτε σε ενθουσιάζει-,  ή να συζητήσεις σοβαρά θέματα που εκκρεμούν τώρα που η κρίση σου λειτουργεί καλύτερα (δείχνοντας κατανόηση στη διαφορετική άποψη, γνώμη, αντίληψη).

Πρόκειται για ένα μήνα που είσαι ορατός/η κοινωνικά.  Βεβαίως και σε ενδιαφέρει η φήμη σου, η θέση σου στην κοινωνία, το πώς σε βλέπουν οι άλλοι, τι έχεις καταφέρει επαγγελματικά, πως φαίνεσαι προς τα έξω. Υπό αυτό το πρίσμα μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις στη δουλειά. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να πολλαπλασιάσεις τις δημόσιες εμφανίσεις σου, να μην αφήνεις να πέσει κάτω καμία ευκαιρία για έξοδο και κοινωνικές συναναστροφές, να αναγνωριστείς με κάποιο τρόπο σε ό,τι κάνεις, να βρίσκεσαι σε παρέες με ενδιαφέροντες ανθρώπους ή να δέχεσαι αυξημένες προσκλήσεις για κοινωνικά γεγονότα, από φίλους ή ανθρώπους με τους οποίους σχετίζεσαι κοινωνικά.

Υ.Γ. Το πόσο καλός θα είναι ο μήνας εξαρτάται από το πώς αντιμετωπίζεις τη ζωή που καθορίζεται από την άποψη και τη οπτική σου για τη ζωή, για τις σχέσεις, τον έρωτα και την δημιουργικότητα. Υπάρχει και κάτι άλλο σημαντικό. Να συγχωρήσεις τον εαυτό σου για όσα ανόητα λάθη έχεις κάνει και να τον χαϊδέψεις που μπορεί ακόμα να αγαπάει, να ονειρεύεται και να επιθυμεί.

 

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!