ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Άρης ο κυβερνήτης του Κριού που εκφράζει το θάρρος και το θράσος, τη γενναιότητα και τον τσαμπουκά, τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, την τόλμη, τον ανταγωνισμό και τη δράση και το «εγώ πρώτος» βρίσκεται σε κατάσταση αδυναμίας στον Ζυγό γιατί ο δυναμισμός του και η δράση του εμποδίζονται από την αναποφασιστικότητα, την αποφυγή έντασης με κάθε τρόπο, την υποχωρητικότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων και την δυσφορία στην παραμικρή ένδειξη ανταγωνισμού. Ο Άρης λοιπόν βρίσκεται στο ζώδιό σου ολόκληρο τον Νοέμβριο όπου ναι μεν αντιμετωπίζει όλα αυτά τα εμπόδια στην έκφρασή του αλλά ένας Άρης παραμένει Άρης γεγονός που σημαίνει ότι με διπλωματία, πειθώ αλλά και στρατηγικές υποχωρήσεις μπορείς να δράσεις και να τα καταφέρεις επαγγελματικά και προσωπικά.

Με τον Άρη στον Ζυγό έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις, να ελιχθείς και να ανοιχτείς εργασιακά, να κάνεις αισθητή την παρουσία σου και τα ταλέντα σου, να πάρεις κάποιες σοβαρές αποφάσεις στα επαγγελματικά σου: να διεκδικήσεις ό,τι θεωρείς ότι αξίζεις, να βελτιώσεις τη θέση σου, να εξελίξεις τη δουλειά σου αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή να απλωθείς σε καινούργιους χώρους, να ξεκινήσεις μια δική σου δουλειά, ή αν δεν είσαι ικανοποιημένος να κοιτάξεις τις εναλλακτικές.

Όσο για την διέλευση της Αφροδίτης (από 7.11) και τον Δία  στον Σκορπιό στον τομέα της οικονομικής σου ασφάλειας, του χρήματος και των ταλέντων σου μπορεί να έχουν ευεργετικές επιρροές στα οικονομικά σου είτε μέσω κάποιας αύξησης, ή χρημάτων που σου χρωστάνε, διευκόλυνση σε δάνεια και λογαριασμούς, την εύρεση μιας δεύτερης δουλειάς, την καλλιέργεια επαγγελματικών προσόντων που σε διευκολύνουν στην εύρεση ή στην αλλαγή δουλειάς.

Και κάτι τελευταίο: αν αποφεύγεις τη δέσμευση οι σχέσεις έχουν ημερομηνία λήξης κι αν μπαίνεις σε μια σχέση της λείπει κάτι που δεν μπορείς να προσδιορίσεις.  Όμως αν δεν διακινδυνεύσεις  να πονέσεις σε μια ερωτική σχέση δεν μπορείς να ελπίζεις ότι θα ευτυχίσεις κιόλας.

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Τι θέλει ο Δίας στον Σκορπιό;

Η ενέργεια του Δία στον Σκορπιό είναι δυναμική και έντονη αλλά θα είναι ανόητο εκ μέρους μας να περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα με τα δώρα. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!