ΖΥΓΟΣ

(23/9 – 23/10)

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

 

Διαδοχικά όλοι οι Ζυγοί σε αυτό το μήνα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ευκαιρίες για τους εαυτούς τους. Ο Δίας μέχρι τις 10.10 και πριν φύγει από τον Ζυγό μπορεί να φυτέψει μέλλον- τόλμησε, αφέσου, δρομολόγησε τα όνειρά σου. Ο Ήλιος είναι εδώ το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Ο Ερμής είναι εδώ μέχρι τις 17.10.  Η Αφροδίτη επιστρέφει εδώ στο σπίτι της από τις 14.10-7.11.  Ο Άρης έρχεται στον Ζυγό από τις 22.10. Υπάρχει με δύο λόγια κινητικότητα στον Ζυγό. Υπάρχει ενέργεια, δύναμη, αποφασιστικότητα, νέες αρχές, υπάρχουν προοπτικές, υπάρχουν  και  μερικές κρίσιμες αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις ώστε να πλησιάσεις τους στόχους σου ή να αρχίσεις να τους κινητοποιείς με πράξεις.

Εάν υπάρχουν μαθήματα που δεν έχεις μάθει, ευθύνες που δεν έχεις αναλάβει, αντιπαραθέσεις, ή προβλήματα κάτω από το χαλί  που απέφευγες στον οικογενειακό, επαγγελματικό και συναισθηματικό τομέα τώρα είναι η στιγμή να τα αντιμετωπίσεις, να τα συζητήσεις, να τα διαπραγματευτείς, να ακούσεις και να ακουστείς.  Θυμήσου ότι η υπερπροσαρμοστικότητα είναι μία από τις σκοτεινές σου πλευρές: δεν χρειάζεται να υποχωρείς επειδή απεχθάνεσαι τις διαμάχες, τις σκηνές ή την ένταση μένοντας στο τέλος με άδεια χέρια και θυμωμένος/η  αφού αποφεύγεις να τα εκφράσεις επειδή  φοβάσαι ότι δεν θα εισακουστείς.

Παίρνεις τη ζωή  στα χέρια σου και είσαι έτοιμος/η/ να πολεμήσεις για ό,τι θεωρείς βασικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Για την επαγγελματική σου ζωή, για τη συντροφικότητα, για τις σχέσεις. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί. Αλλά και τα σκυλιά ελεύθερα. Φρόντισε  να μην αντιδράς παρορμητικά και προσπάθησε να διατηρήσεις το κεφάλι στους ώμους σου. Θυμήσου ότι οι νικητές πολεμάνε μόνο όταν είναι αναγκασμένοι να το κάνουν.

 

 

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

ΣΧΟΛΙΑ

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

O Άρης στον Ζυγό

O Άρης στον Ζυγό

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στην κοινωνική μας εξέλιξη, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στη σχέση μας με τον κόσμο. Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!