Στη σκιά του ανάδρομου Ερμή

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη από 3 Δεκεμβρίου- 23 Δεκεμβρίου 2017

 

Από τις 29ο Τοξότη φτάνει ανάδρομος στις 13ο Τοξότη επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων (Τοξότες/Δίδυμους/Παρθένους/Ιχθύς) όπως και όσους έχουν ωροσκόπους ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια μεταξύ 10ο– 29ο .

Αυτή τη φορά ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος αποκλειστικά σε ένα ζώδιο στον Τοξότη. Ο Τοξότης συμβολίζει την επέκταση, την αισιοδοξία, την υπερβολή, την πίστη, τον πλούτο, τα πιστεύω, τις πεποιθήσεις, την εμπιστοσύνη, το νόημα, το όραμα, την απληστία. Αυτές είναι και οι αιχμές που θα μπερδέψει, διαστρεβλώσει, υπερβάλλει, ανακατέψει, δοκιμάσει, υποσκάψει, σαμποτάρει ο ανάδρομος Ερμής.

Προσοχή

Υπάρχει μια περίοδος «σκιάς» πριν από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή που δημιουργεί ήδη καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις, μικροαναποδιές, εκνευρισμούς, ασυνεννοησία.  Πλησιάζοντας ο Ερμής να γίνει στάσιμος, κινείται σε ένα κομμάτι του ζωδίου που θα ξαναπεράσει ως ανάδρομος. Η περίοδος της σκιάς ξεκίνησε στις 15 Νοεμβρίου και επεκτείνεται μέχρι τις 10 Ιανουαρίου με πιο ισχυρές σε επίπεδο επιρροών περιόδους μεταξύ 29 Νοεμβρίου- 7 Δεκεμβρίου και 19 Δεκεμβρίου- 28 Δεκεμβρίου.

 Να θυμίσω

ότι η ανάδρομη φάση του Ερμή είναι μια καλή περίοδος για να ερευνήσουμε, να εξετάσουμε, ή να μελετήσουμε, για να τελειώσουμε ή για να ολοκληρώσουμε πράγματα που εκκρεμούν από το παρελθόν, πρόσφατο και απώτερο, για να τακτοποιήσουμε εκκρεμείς υποθέσεις και για να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που δεν έχουμε δει, ή δεν έχουμε μιλήσει για καιρό. Προσέξτε ποιος έρχεται από το παρελθόν σαν φυσική παρουσία ή σαν σκέψη. Η επανεμφάνιση μπορεί να βοηθήσει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που ήταν ανοιχτές ή να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν. Οργάνωση και προετοιμασία είναι δύο λέξεις κλειδιά που μας κάνουν να προχωρήσουμε όταν ο Ερμής ορθοδρομήσει.

ΣΧΟΛΙΑ

ASTROHEART NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του ASTROHEART, για να λαμβάνετε αποκλειστικά E-Books από τον Γιώργο Πανόπουλο

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία!