Σύνοδος Αφροδίτης/Δία στον Σκορπιό

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

Επηρεάζει κυρίως το πρώτο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων (Σκορπιούς/ Υδροχόους/ Ταύρους/ Λέοντες) + Iχθύς/Καρκίνους και όσους έχουν ωροσκόπους και πλανήτες σε αυτά μεταξύ 5ο-10ο

 

 

Η Αφροδίτη συμβολίζει

Συνεργασία,  Δοτικότητα, Συμβιβασμός, Ομορφιά, Αγάπη, Χρήμα, Αξίες, Σύγκριση, Τέχνη, Γούστο, Ανταλλαγή, Πώς αναζητούμε την Ευτυχία και πως την χαρίζουμε στους Άλλους, Μοιράζομαι

 

Ο Δίας συμβολίζει

Επέκταση,  Πληθωρικότητα, Υπερβολή, Σοφία, Πλούτος, Νόημα, Πίστη, Όραμα, Εμπιστοσύνη, Απληστία

 

Η Σύνοδος είναι

Ένωση, Συγχώνευση

 

Ο συνδυασμός Αφροδίτης/Δία σχετίζεται

Πληθωρικά αισθήματα, Καλή ζωή, Πλούτος, Νόημα που Αξίζει, Απόλαυση στις Σχέσεις, Απληστία για Αγάπη,  Συναισθηματική Γενναιοδωρία.

 

Η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Δία στις 7ο 20´του Σκορπιού. Η Αφροδίτη και ο Δίας είναι ευνοϊκοί πλανήτες αλλά η συνάντησή τους δεν αποτελεί σπουδαία υπόθεση αφού συναντιούνται μια φορά τον χρόνο. Αυτό που κάνει σημαντική αυτή την φορά τη σύνοδο μεταξύ τους είναι ότι οι δύο πλανήτες βρίσκονται και σε παραλληλία μεταξύ τους  (παραλληλία έχουμε όταν οι πλανήτες έχουν ίση απόσταση σε απόκλιση στην ίδια πλευρά του ισημερινού) γεγονός που προσθέτει έξτρα δύναμη και εντείνει την επιρροή τους.

Να έχουμε κατά νου ότι οι διελεύσεις έχουν συγκεκριμένο στόχο και διαφορετικά επίπεδα. Η συγκεκριμένη διέλευση δημιουργεί μια ευκαιρία (Δίας) για αγάπη (Αφροδίτη).

Οι σχέσεις βρίσκονται στο κέντρο αυτής της διέλευσης: μπορείς να συναντήσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους που είτε έρχονται ως συντροφικές δυνατότητες είτε ως επαγγελματικές συνεργασίες ή άνθρωποι που πιθανόν διευρύνουν τους ορίζοντές σου, ή σε ενθαρρύνουν και σε βοηθάνε στις επιδιώξεις σου. Υπάρχει εξωστρεφής, κοινωνική διάθεση, επιθυμία να βρεθείς με φίλους και αισιοδοξία- ό,τι κι αν συμβαίνει αισθάνεσαι ότι υπάρχει ένα καλύτερο μέλλον.

Είναι μία από τις διελεύσεις «βρίσκομαι στο σωστό μέρος, με τους σωστούς ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή».

Είναι μια διέλευση που μπορεί να απαλύνει την απογοήτευση και τον ερωτικό πόνο όπως υπάρχει και η πιθανότητα να επιστρέψει, να έρθει στο νου, να μάθεις ή να πέσεις πάνω σε μια παλιά αγάπη. Μπορεί να είναι δεύτερη ευκαιρία μπορεί να είναι για να μπει μια τελεία σε μια ψυχική εκκρεμότητα.

Σε τέτοιες διελεύσεις αυτό που έχει σημασία είναι η διαθεσιμότητά μας στις ευκαιρίες- άσε την πόρτα ανοιχτή, τίποτα άλλο.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ