Τέλος Ανάδρομου Ερμή-όμως ΠΡΟΣΟΧΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

(Μπορώ παρακαλώ να έχω την προσοχή σας;)

 
Ο Ερμής μετά από την ανάδρομη φάση του στον Κριό (από τις 20 Απριλίου) επέστρεψε σήμερα 3 Μαΐου σε ορθή πορεία.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ. Επέστρεψε σε ορθή πορεία στις 19:34′ σήμερα ΤΕΧΝΙΚΑ- ο ωρολογιακός προσδιορισμός της ώρας είναι αυθαίρετος. Να έχουμε κατά νου ότι χρειάζονται τουλάχιστον 3 ημέρες μέχρι ο Ερμής να επιστρέψει στην συνηθισμένη του ταχύτητα γεγονός που σημαίνει ότι οι παρενέργειές του μπορεί να είναι πιο έντονες αυτές τις τρεις ημέρες. Οπότε ψυχραιμία, σκέψη πριν από τις πράξεις και όχι παρορμητικές αποφάσεις.

(Ναι τα παρορμητικά- Κριοί/ Ζυγοί/ Αιγόκεροι/ Καρκίνοι- που έχουν δεινοπαθήσει με τις αλλεπάλληλες ανάδρομες-μια της Αφροδίτης στον Μάρτιο και μια του Ερμή στον Απρίλιο- μπορούν να απολαύσουν την άνοιξη που ξεκινάει λίγο λίγο από σήμερα)

ΝΑ ΘΥΜΊΣΩ  ότι οι παρενέργειες σχετίζονται με επικοινωνία σε όλες τις μορφές της: ταξίδια , μετακινήσεις, σπουδές, ραντεβού, συζητήσεις, συμφωνίες, συνεταιρισμούς, εμπόριο, εξωτερικό, μεταφορικό μέσο, συναλλαγές, γραφειοκρατία, επαφές, μίντια, διαφήμιση κλπ. Αποφεύγουμε ει δυνατόν ενάρξεις, ξεκινήματα, σοβαρές αποφάσεις, ή οτιδήποτε μας δεσμεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα.  Δεν χρειάζεται πανικός και άγχος αλλά οργάνωση, αυτοσυγκράτηση, ξεκάθαρες συζητήσεις και ψυχραιμία σε περίπτωση αναβολών, καθυστερήσεων και εκτάκτων προβλημάτων.

ΣΧΟΛΙΑ