Υ.Γ. για την νέα Σελήνη στον Λέοντα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

O Λέων συνδέεται με τον Ήλιο, το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος. Και με το κέντρο του σώματός μας το ηλιακό πλέγμα. Ο Λέων συνδέεται επίσης με την καρδιά. Το πνευματικό καθήκον του Λέοντα είναι να ζήσουμε με βάση  το κέντρο μας, από την καρδιά μας.

Ο Λέων συμβολίζει την πίστη και τον ηρωισμό που απαιτούνται ώστε να γίνουμε μοναδικοί και αυθεντικοί. Χρειάζεται θάρρος για να γίνουμε αυτοί που πραγματικά είμαστε- να μην υποκριθούμε, να μην κρυφτούμε. Χρειάζεται θέληση για να ακολουθήσουμε το δικό μας δρόμο ξεχωρίζοντάς τον από τις απόψεις, τη γνώμη, τις οπτικές των γονιών μας, των δασκάλων, της κοινωνία και των μέσων. Αν συνεχώς αναζητάς την έγκριση των άλλων για το τι να σκεφτείς, πώς να ντυθείς, ποιος/α είσαι, τι να κάνεις ποτέ δεν θα βρεις το δικό σου φως.

Η νέα Σελήνη στον Λέοντα μας υπενθυμίζει ότι ο κάθε ένας και η κάθε μία από εμάς αποτελεί μια σπίθα του θεϊκού που καλείται να εκφράσει τη μοναδικότητά του/της σε ορισμένο χρόνο, τόπο και περιστάσεις.

Ο κόσμος και οι άνθρωποι χρειάζονται το φως και την αγάπη σου. Γίνε όλα όσα ήρθες για να γίνεις και ζήσε κάθε στιγμή με τη γνώση ότι ήρθες για να κάνεις την διαφορά και όλοι μαζί την αλλαγή.

ΣΧΟΛΙΑ